
Ispanak Borani Tanımı İçin Materyaller
- 300 gram ıspanak
- 3 diş sarımsak ( büyükse 2 diş )
- 1 çay kaşığı tuz
- 200 gram yoğurt
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- ( isteğe bağlı ceviz)
Ispanak Borani Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Ispanakları yıkayıp doğruyoruz.
- Akabinde 10 dakika haşlıyoruz.
- Suyunu süzüp soğumaya bırakın.
- Yoğurt ve sarımsaklı sosa koyup karıştırıyoruz.
- Tavada zeytinyağ ve kırmızı toz biber koyup kızdırıp üzerine döküyoruz.
Ispanak Borani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı