iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
150 gr bacon
1 kg karnıbahar
12 kg taze ıspanak
150 gr gravyer peyniri
2 adet katı pişmiş yumurta
1 kg ince dilimlenmiş taze mantar
HAZIRLANIŞI
Ispanakları kökünden ve saplarından ayırıp, yapraklarını yıkayın, süzüp, servis tabağına alın Küçük küçük doğranmış karnıbahar çiçekleri, mantar, tavada kızartıp, küçük parçalara böldüğünüz bacon, yumurtalar ve peyniri ilave edin Arzu ettiğiniz bir sosla servis yapabilirsiniz
150 gr bacon
1 kg karnıbahar
12 kg taze ıspanak
150 gr gravyer peyniri
2 adet katı pişmiş yumurta
1 kg ince dilimlenmiş taze mantar
HAZIRLANIŞI
Ispanakları kökünden ve saplarından ayırıp, yapraklarını yıkayın, süzüp, servis tabağına alın Küçük küçük doğranmış karnıbahar çiçekleri, mantar, tavada kızartıp, küçük parçalara böldüğünüz bacon, yumurtalar ve peyniri ilave edin Arzu ettiğiniz bir sosla servis yapabilirsiniz