iltasyazilim
FD Üye
Ispanaklı Bohça Tarifi İçin Malzemeler
*500 gr ıspanak
*1 adet Kuru soğan
*Tuz
Krep için;
*1 yumurta
*Su
*Un
*Akışkan bir karışım olacağı için un miktarını siz ayarlayın
Üzeri için;
*(Beşamel sos yapın)
*1 bardak süt
*1 kaşık tereyağ
*Un
*Karabiber, tuz
*Kaşar peyniri ilave edilecek
Ispanaklı Bohça Tarifi Yapılışı İlk önce yıkayıp süzdüğümüz ıspanakları yemeklik doğrayın Kuru soğanı yemeklik doğrayın kavurun Ispanakları ilave edin Tuzunu atın ve kavurun
Krep hazırlayın;
Tüm malzemeleri bir kapta çırpın ( yumurta, süt, su, tuz) krep tavasında krepler hazırlayın
Beşamel sos yapın;
Un ile tereyağı kavurun, ardından süt dökün karabiber ve tuz ilave ettikten sonra beşamel sosunuza bir avuç kadar rendelenmiş kaşar ilave edin
Tüm malzemeleriniz hazır sıra hepsini birleştirmekte
Hazırlamış olduğumuz kreplerin içine 1 kaşık kadar ıspanak koyup bohça şeklinde kapatın Üzerine hazırlamış olduğunu beşamel sosunuzu kaşık yardımıyla dökün En son üzerine rendelenmiş kaşar serpin Önceden ısıtılmış fırınınızda kaşarlar kızarana kadar pişirin
Afiyet olsun
*
*500 gr ıspanak
*1 adet Kuru soğan
*Tuz
Krep için;
*1 yumurta
*Su
*Un
*Akışkan bir karışım olacağı için un miktarını siz ayarlayın
Üzeri için;
*(Beşamel sos yapın)
*1 bardak süt
*1 kaşık tereyağ
*Un
*Karabiber, tuz
*Kaşar peyniri ilave edilecek
Ispanaklı Bohça Tarifi Yapılışı İlk önce yıkayıp süzdüğümüz ıspanakları yemeklik doğrayın Kuru soğanı yemeklik doğrayın kavurun Ispanakları ilave edin Tuzunu atın ve kavurun
Krep hazırlayın;
Tüm malzemeleri bir kapta çırpın ( yumurta, süt, su, tuz) krep tavasında krepler hazırlayın
Beşamel sos yapın;
Un ile tereyağı kavurun, ardından süt dökün karabiber ve tuz ilave ettikten sonra beşamel sosunuza bir avuç kadar rendelenmiş kaşar ilave edin
Tüm malzemeleriniz hazır sıra hepsini birleştirmekte
Hazırlamış olduğumuz kreplerin içine 1 kaşık kadar ıspanak koyup bohça şeklinde kapatın Üzerine hazırlamış olduğunu beşamel sosunuzu kaşık yardımıyla dökün En son üzerine rendelenmiş kaşar serpin Önceden ısıtılmış fırınınızda kaşarlar kızarana kadar pişirin
Afiyet olsun
*