Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanaklı Börek

Ispanaklı Börek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler

*3 su bardağı un
*1 yağlı kaşığı tuz
*1 paket hamur mayası

İç harç:

*Yarım kilo ıspanak
*2 tane soğan
*Tuz
*Zeytinyağı

Ispanaklı Börek Tarifi Yapılışı Un, tuz, maya geniş kaba alınır Unun ortası açılır ve ortasına su dökülür Güzelce yoğurulur Ağzı kapatılıp bir köşede beklenir 6 saat sonra hamurumuzu alıp küçük bezeler yaparız Oklavayla orta boy hamuru açarız İçine ıspanaklı harç koyarız Çokta doldurulmamalı
Ispanaklı harç hazırlamak için:
Ispanak iyice yıkanır Suyunu süzer ve minik minik doğranır Soğanı da öyle minik minik doğrayıp iç harcı bir kaba alırız Tavada arkalı önlü pişirip sıcak sıcak yiyelim
Herkese afiyet olsun

Similar threads

Ispanaklı Kat Kat Börek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; *3 yemek tabağı un *1 paket hamur mayası *Tuz *Su Börek için; *2 kilo ıspanak *2 büyük soğan *Zeytinyağı *1 tatlı kaşığı pulbiber *1 yemek kaşığı tuz Börek üstü için; *5 yemek kaşığı yoğurt *Yarım çay bardağı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
El Açması Ispanaklı Kol Böreği Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; *1 kilo un *1 adet yumurta *1 çay bardağı süt *1 çay bardağı sıvı yağ *1 su bardağı yoğurt *1 tatlı kaşığı tuz *1 paket kabartma tozu *Hamuru toparlamak için ılık su Yufkalara sürmek için; *1 kase sıvı yağ İç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ispanaklı Üçgen Börek Tarifi İçin Malzemeler Ispanaklı harcı için: *Yarım kilo sıcak suda bekletilmiş ıspanak *1 yemeklik doğranmış soğan *Tuz *Karabiber *Pul biber *3 yemek kaşığı zeytin yağı Hamuru için: *3 su bardağı un *1 tatlı kaşığı tuz *1, 5 su bardağı sıcak su *1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Nefis Ispanaklı Ekmek (Ispanaklı Börek) Tarifi İçin Malzemeler Hamur için *Tepsimize göre un ben yaklaşık 5 bardak kadar kullandım *Su *İnstant maya (Ben dr oetker ekşi ekmek mayası kullandım) *1 tatlı kaşığı tuz İç Harcı İçin; *1 kg ıspanak (Hepsini kullanmadım haşlayıp fazlasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg un *1 tatlı kaşığı kuru maya *Ilık su, tuz *Sıvı yağ+tereyağ karışımı *300 gr ıspanak *1 tane soğan *Sıvı yağ Üzeri için *Yumurta sarısı Ispanaklı Börek Tarifi Yapılışı Hamurumuzu kulak memesi yumuşaklığında yoğuralım Hamurumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt