iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 Büyük Istavrit
2025 Ispanak Yaprağı
1 Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
2 Dilim Ekmek
1 Limon
1 Yumurta
2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
34 Dal Dereotu
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balığı temizleyip yıkayın Suyunu süzüp tuzlayın Ispanağı yıkayın ve iri iri doğrayın Bol suda iki kez başlayıp süzün Soğanı soyup ince ince kıyım Ekmek içini ufalayın Limonun kabuğunu rendeleyin Margarini tencerede eritip soğanı ekleyerek kavurun
Ispanağı geniş bir kaseye alıp soğan, ufalanmış ekmek içi, limon kabuğu rendesi, tuz ve karabiberi ekleyin Yumurtayı ayrı bir kapta çırpıp ıspanaklı malzemeye ilave edin ve iyice karıştırın
Balıkların içini ıspanaklı karışımla doldurup her iki yüzüne zeytinyağı sürün Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 2025 dakika pişirin Limon dilimleri ve dereotu ile süsleyip sıcak olarak servis yapın
4 Büyük Istavrit
2025 Ispanak Yaprağı
1 Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
2 Dilim Ekmek
1 Limon
1 Yumurta
2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
34 Dal Dereotu
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balığı temizleyip yıkayın Suyunu süzüp tuzlayın Ispanağı yıkayın ve iri iri doğrayın Bol suda iki kez başlayıp süzün Soğanı soyup ince ince kıyım Ekmek içini ufalayın Limonun kabuğunu rendeleyin Margarini tencerede eritip soğanı ekleyerek kavurun
Ispanağı geniş bir kaseye alıp soğan, ufalanmış ekmek içi, limon kabuğu rendesi, tuz ve karabiberi ekleyin Yumurtayı ayrı bir kapta çırpıp ıspanaklı malzemeye ilave edin ve iyice karıştırın
Balıkların içini ıspanaklı karışımla doldurup her iki yüzüne zeytinyağı sürün Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 2025 dakika pişirin Limon dilimleri ve dereotu ile süsleyip sıcak olarak servis yapın