iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
2 adet kereviz
Yarım limonun suyu
Yarım kg ıspanak
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı pirinç
Karabiber, kırmızıbiber
Dilerseniz tuz
HAZIRLANIŞI
Kerevizleri temizleyin Ortalarını oyup, limonla ovun 15 dakika haşlayın
Kerevizler haşlanırken ıspanakları yıkayın Soğanı küçük doğrayın, 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kavurun Ispanakları da ilave edin Pirinci ekleyin Tencerenin kapağını kapayın Ispanakları kendi suyu ile pişirin
Bir tutam tuz ve baharatlarını ekleyin Ocaktan alın Haşlanmış kerevizlerin içine ıspanağı doldurun Servis tabağına koyun Dilerseniz, yoğurtla da servis yapabilirsiniz
2 adet kereviz
Yarım limonun suyu
Yarım kg ıspanak
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı pirinç
Karabiber, kırmızıbiber
Dilerseniz tuz
HAZIRLANIŞI
Kerevizleri temizleyin Ortalarını oyup, limonla ovun 15 dakika haşlayın
Kerevizler haşlanırken ıspanakları yıkayın Soğanı küçük doğrayın, 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kavurun Ispanakları da ilave edin Pirinci ekleyin Tencerenin kapağını kapayın Ispanakları kendi suyu ile pişirin
Bir tutam tuz ve baharatlarını ekleyin Ocaktan alın Haşlanmış kerevizlerin içine ıspanağı doldurun Servis tabağına koyun Dilerseniz, yoğurtla da servis yapabilirsiniz