Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanaklı Lorlu Gül Böreği

Ispanaklı Lorlu Gül Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Ispanaklı Lorlu Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket yufka
*1 kilo ıspanak
*500 gr lor peyniri
*1 bardak sıvı yağ
*2 yemek kaşığı yoğurt
*1 adet yumurta
*Çörek otu
*Susam
*Tuz

Ispanaklı Lorlu Gül Böreği Tarifi Yapılışı İç harcımız için sirkeli suda bekletilmiş güzelce yıkanmış ıspanakları doğrayalım Bir kabın içine alalım tuz ile ovalayalım Ispanaklar sönünce içine sıvı yağını lor peynirini katalım Güzelce karıştıralım İç harcımız bu kadar basit daha sonra yufkaları 4 eşit parçaya bölelim iç harcımızdan alıp her tarafa gelecek şekilde serpelim Daha sonra saralım tepsimize alalım Üzerine yoğurt ve yumurtadan olan sosumuzu yapalım ve üzerine sürelim Daha sonra çörek otu ve susamını atalım Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede alt üst pişene kadar fırında tutalım
İlk defa böyle denediğim bir tarif olmuştu gerçekten misafirlerim için yapmıştım bir gün önceden dolapta beklettim sarıp sosunu fırına gireceği vakit sürdüm çok beğenildi dilerseniz pulbiber de katabilirsiniz iç harcına deneyeceklere afiyet olsun

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt