ıspanaklı mantı 250 gr Un 100 gr Süt 2 Adet Yumurta 150 gr Taze Ispanak Yaprağı 100 gr Kıyma Yarım Demet Maydanoz Karabiber, Tuz HAZIRLANIŞI :Ön hazırlık olarak ıspanak yapraklarını yıkayıp, mikserden geçirin Geniş bir kap içinde unu, sütü, yumurtayı ve püre halindeki ıspanağı karıştırın Sulu ve yumuşak kaldıysa birazcık daha un ilave edin Sertleşene kadar yoğurun Bezelere ayırın Üstüne nemli bir bez örterek bir vakit bekletin Mantının içi için, kıymayı ve ince kıyılmış maydanozu karıştırın Hamuru olabildiğince ince açın Kareler biçiminde belirlenmiş Her bir karenin içine araç gereç koyun Üçgen biçiminde katlayın Hamurların etrafına çabuk açılmaması için yumurta akı sürün Suyu kaynatın İçine az miktarda tuzlu ve akıcı yağ koyun Kaynayan suya mantarları atın Haşladıktan sonradan süzerek servis tabağına alın Üzerine yoğurt ve yağda kızartılmış kırmızı biber dökerek servis yapın