Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'Ispanaktan' Koca Tarifi :

0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Koca dediğiniz 'ceşit ceşit' elbette
Ve şimdi
Calışan bir kadının ıspanak pişirdiği bir akşama gore
kocanın turu nasıl anlaşılırmış,
bilgilerinize' sunuyorum

Kadın akşam işten cıkar,
markete gidip ıspanak alır,
koşarak eve doner
Ustunu değiştirir
Mutfağa koşar, ıspanakları yaprak yaprak yıkar ve pişirir
Sonra sofrayı hazırlar,
ama oda ne
Yoğurt almayı unutmuştur
Ve hemen kocasını arar
Ve iste 'kocadan kocaya' değişen cevaplar

1) Ben gec geleceğim toplantım var Yoğurtsuz yeyin
*(Lacka Koca)*

2) Toplantım var yemeğe gelmeyeceğim Ama bari yoğurdu alıp kapıdan bırakayım
*(Aldatan veya eve gelmemek icin bahane arayan ama bir yandan da vicdanı sızlayan Koca)*

3) Aradığınız no'ya şu anda ulaşılamıyor'
*(İşte bu sahiden Aldatan Koca)*

4) Yahu Kadın, ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın?
*(Hıyar Koca)*

5) Off, yine mi ıspanak? Otlaya otlaya sığır olduk
*(Kalas Koca)*

6) Tamam alırım
*(Problem istemeyen monoton Koca)*

7) Tamam alırım, başka bir şey lazım mı?
*(Normal Koca)*

8) Aman,ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan dışarıda yiyelim
*(Super Koca)

Similar threads

imageskocatipleri5ad74a9221996 Kadın akşam işten cıkar Cocuğu yuvadan alır Markete gecer ıspanak alır Koştura koştura eve doner Cocuğu soyar, elini yuzunu yıkar Kendi ustunu değiştirir Mutfağa koşar Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan cocuğun sorularına ve ihtiyaclarına cevap verir Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
ıspanakla Koca Testi imagesispanaklakocatesti5b00175d094ddgif Kadın akşam işten cıkar Cocuğu yuvadan alır Markete gecer ıspanak alır Koştura koştura eve doner Cocuğu soyar elini yuzunu yıkar Kendi ustunu değiştirir Mutfağa koşar Bi yandan ıspanakları yıkar bi yandan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
364
KOCA TİPLERİ Kadın akşam işten cıkar Cocuğu yuvadan alır Markete gecer ıspanak alır Koştura koştura eve doner Cocuğu soyar, elini yuzunu yıkar Kendi ustunu değiştirir Mutfağa koşar Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan cocuğun sorularına ve ihtiyaclarına cevap verir Bir yandan sofrayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
'Ispanaktan' Koca Tarifi : Koca dediğiniz 'çeşit çeşit' kuşkusuz Ve şu anda Çalışan bir kadının ıspanak pişirdiği bir akşama tarafından kocanın türü nasıl anlaşılırmış, bilgilerinize' sunuyorum Bayan akşam işten çıkar, markete gidip ıspanak alır, koşarak eve döner Üstünü değiştirir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kadın akşam işten çıkar Çocuğu yuvadan alır Markete geçer ıspanak alır Koştura koştura eve döner Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar Kendi üstünü değiştirir Mutfağa koşar Bir yana ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir Bir yanlamasına sofrayı hazırlar O DA NE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,474Konular
981,211Mesajlar
29,546Kullanıcılar
akifsoysal9Son üye
Üst Alt