iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER:
1 kg karides
2 ince dilimlenmiş soğan
2 su bardağı bira
1 diş sarmısak
1 defne yaprağı
3 adet tane karabiber
2 adet kereviz yaprağı
2 çay kaşığı tuz
12 limon
HAZIRLANIŞI:
Birayı geniş bir kaba boşalttıktan sonra sarımsak soğan dilimleri defne yaprağı kereviz biber ve tuzu ekleyin Yaklaşık 10 dakika kaynatın Limon ve karidesleri de katarak 12 dakika daha kaynatın Ateşten alın ılınmaya bırakın Kabuklarını soyun ve iyice soğutun
1 kg karides
2 ince dilimlenmiş soğan
2 su bardağı bira
1 diş sarmısak
1 defne yaprağı
3 adet tane karabiber
2 adet kereviz yaprağı
2 çay kaşığı tuz
12 limon
HAZIRLANIŞI:
Birayı geniş bir kaba boşalttıktan sonra sarımsak soğan dilimleri defne yaprağı kereviz biber ve tuzu ekleyin Yaklaşık 10 dakika kaynatın Limon ve karidesleri de katarak 12 dakika daha kaynatın Ateşten alın ılınmaya bırakın Kabuklarını soyun ve iyice soğutun