Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İsrail'deki müzik yarışmasına Türkçe şarkı damga vurdu! Genç kadın jüriyi büyüledi

İsrail'deki müzik yarışmasına Türkçe şarkı damga vurdu! Genç kadın jüriyi büyüledi
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
israildeki_muzik_yarismasina_turkce_sarki_damga_vurdu_genc_kadin_juriyi_buyuledi_1635925520_3942.jpg

İsrail'de düzenlenen X Factor isimli müzik yarışına Gali Ben Shushan isminde bir bayan yarışmacı katıldı. Sushan müzik yarışında seslendirdiği 'Akşam Olmadan Gel' müziğiyle heyet üyelerini kendine hayran bıraktı.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE
Geçtiğimiz günlerde O ses Almanya müsabakasında Türk kızı Zeynep Avcı'nın Türk müziği söylemesi akabinde bu kere İsrail müzik müsabakasında da Gali Ben Shushan isimli yarışmacı tarafından Türkçe müzik seslendirildi.

SELAMİ ŞAHİN'İN MÜZİĞİNİ SÖYLEDİ

Yarışa katılan Gali Ben Shushan, kelam ve müziği Selami Şahin'e ilişkin olan Akşam Olmadan Gel müziğini seslendirdi. Söylediği müziğe piyanosuyla eşlik eden Shushan, performansıyla heyetlerden tam not aldı.

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt