Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İsrail'deki müzik yarışmasına Türkçe şarkı damga vurdu! Genç kadın jüriyi büyüledi

İsrail'deki müzik yarışmasına Türkçe şarkı damga vurdu! Genç kadın jüriyi büyüledi
0
40

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
israildeki_muzik_yarismasina_turkce_sarki_damga_vurdu_genc_kadin_juriyi_buyuledi_1635925520_3942.jpg

İsrail'de düzenlenen X Factor isimli müzik yarışmasına Gali Ben Shushan adında bir kadın yarışmacı katıldı. Sushan müzik yarışmasında seslendirdiği 'Akşam Olmadan Gel' şarkısıyla jüri üyelerini kendine hayran bıraktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Geçtiğimiz günlerde O ses Almanya yarışmasında Türk kızı Zeynep Avcı'nın Türk şarkısı söylemesi ardından bu defa İsrail müzik yarışmasında da Gali Ben Shushan isimli yarışmacı tarafından Türkçe şarkı seslendirildi.

SELAMİ ŞAHİN'İN ŞARKISINI SÖYLEDİ

Yarışmaya katılan Gali Ben Shushan, söz ve müziği Selami Şahin'e ait olan Akşam Olmadan Gel şarkısını seslendirdi. Söylediği şarkıya piyanosuyla eşlik eden Shushan, performansıyla jürilerden tam not aldı.

858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt