Issız Adam yankıları Türkiye de ses yapan filimlerden biri olan ve kendimce gündemi patavatsız işgal eden Issız Adam filimi yurt dışarıya ALMANYA GALASI YAPILDI! 1548633956 1548633956 issizadamyankilari5c4e476845928issizadamyankilari5c4e476845928 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberissiz11mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YÖNETMENLİĞİNİ ÇAĞAN IRMAK'IN YAPTIĞI 'ISSIZ ADAM' FİLMİNİN ALMANYA GALASI BAŞKENT BERLİN'DE YAPILDI Türklerin yoğun şekilde yaşadıkları Neukölln ilçesinde bulunan Karli sinemasında düzenlenen galaya, filmin oyuncuları Melis Birkan, Cemal Hünal ve yapımcı Mustafa Oğuz ile Şener Şen de katıldı Film gösterildikten sonradan Irmak ve filmin oyuncuları izleyicilerin sorularını yanıtladı Hünal, filmde kendi karakterini canlandırıp canlandırmadığı yönündeki bir soruya karşılık 'Ben filmdeki kişilik gibi yaşamıyorum Havuçlu ve tarçınlı kek yapmayı da bilmiyorum' dedi Irmak ise filmin niçin mutlu bitmediği şeklindeki soruya karşılık, bu haliyle filmin çok daha realist ve hayattan bir tutam olduğunu söyledi