Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Issız Adam’ın Ada’sı Melis Birkan, izleyenleri ağlatan final sahnesini anlattı

Issız Adam’ın Ada’sı Melis Birkan, izleyenleri ağlatan final sahnesini anlattı
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Issız Adam’ın Ada’sı Melis Birkan, izleyenleri ağlatan final sahnesini anlattı ıssız adam ayrılık sahnesi izle ıssız adam ayrılık sahnesi yatak sözleri ayrılma izle Melis Birkan FİNAL SAHNESİNDEKİ GÖZYAŞLARIM GERÇEKTİ Issız Adam’ın Ada’sı Melis Birkan, izleyenleri ağlatan final sahnesini anlattı: Kimi vakit böyle sahnelerde damla kullandığım oluyor Ama Issız Adam’ın bu sahnesinde aslında ağladım Sinemaseverler günlerdir “Issız Adam ı ve onun “Ada sını konuşuyor Filmde “Ada yı canlandıran Melis Birkan, bilhassa final sahnesindeki performansı ile en çok konuşulan oyuncular arasına girmeyi başardı Birkan’a Issız Adam’ı ve Ada’yı Vatan sordu: Issız Adam filmi tutkusuyla romantizmiyle, erotizmiyle herkesi bir yerden yakalamayı başardı Melis Birkan’ın en çok hangi duygusuna hitap etti? Film en çok gerçeklik duyguma hitap etti Çünkü fazla hakiki Hayatın içinden olan şeyler Filmde en fazla mücadele harcadığımız şey gerçekliğiydi Bu yüzden izlerken hepimiz mutlaka bir yerlerden bir şeyler bulduk Filmi iki kez izledim ve ikisinde de ağladım Ayrılık sahnesinde de çok doğal ağlıyordun Kimi zaman böyle sahneler için damla kullandığım da oluyor lakin bu filmde hiç kullanmadım Finaldeki gözyaşlarım da gerçekti Zaten fiilen de fazla doğal acıklı bir insanım Çok gülerim fakat güldüğüm kadar da ağlarım Ailenin yorumları ne oldu? Fazla beğendiler Ama onlarınki daha karışık bir şart Filmin konusuna mı, orada acıklı görünüyorum diye mi ağladıkları girift mesela Ailende artist var mı? Hayır, annem de babam da ekonomist Babam uzun vakit borsada çalıştı hemen Okan Üniversitesi’nde öğretim görevlisi Annem de daha fazla bizi toparlamakla uğraşsa da uzun zaman gönüllü öğretmenlik yaptı Çağan Irmak bir röportajında “Herkesin bir ıssız adamı vardır demiş Senin de var mıydı? Oradaki bir prototip Lakin ben böylece biriyle karşılaşmadım Oradaki tipe eş bir çok insan var, kadın erkek de fazla fark etmiyor doğrusu 1549302904 1549302904 issizadaminadasimelisbirkanizleyenleriaglatanfinalsahnesinianlatti5c587c8165e5aissizadaminadasimelisbirkanizleyenleriaglatanfinalsahnesinianlatti5c587c8165e5a http:h2haberturkcomResimlerResimmelisyatay Kadınların başlıca Alper gibi arıza erkeklere akım var Bunu neye bağlıyorsun? Bu birazcık da popüler kültürün getirisi İlişkilerin, görüntü açılarının değişmesiyle ilgili Kadınlar biraz değişti, erkekler biraz değişti şayet o yüzden İlla herkesin sorun yaşamayı seve seve bir ilişkiye başladığını düşünmüyorum Film çekilirken en fazla hangi sahnede zorlandın? Ayrılık sahnesi zordu Ona yaprak sarması sahnesi diyorlar başlıca O sahnenin çok büyük yüzdesi doğaçlamaydı Duygu olarak önemli konsantrasyon gerektiren zor bir sahneydi Ada’ya hiçbir özelliğim benzemiyor Filmin sevişme sahnesinde zorlandınız mı? Hayır, onlar çok ciddi matematiklerle kurulmuş, kareografik sahnelerdi Ada bir erkeğe aşıkken gidip diğer biriyle evleniyor Bu, kocasını ihanet etmek gibi de yorumlanabilir Buna en ince ayrıntısına kadar Ada olarak yanıt veriyorum Seslenmek ancak o böylece olmadığını düşünmediği için, diğer çare bulamadığı için kendi içinde böyle bir çözüm bulmuş Buna sadece hürmet etmek lüzumlu kendimce xfUid21549302904 1549302904 issizadaminadasimelisbirkanizleyenleriaglatanfinalsahnesinianlatti5c587c81ed3ecissizadaminadasimelisbirkanizleyenleriaglatanfinalsahnesinianlatti5c587c81ed3ec http:h2haberturkcomResimlerResimIssizAdam10ps Melis’in Ada’nın önüne geçmesini istemiyorsun İnsanların kafasını karıştırsın istemiyorum Bende olan bende kalsın oysa yeni şeyler üreteyim Ada benim vücudumdan çıktığı için bana benzetiliyor lakin birebir şu özelliğimiz Ada ile aynı dediğim hiçbir şeyim değil Türkan Şoray oyunculuğunu çok beğenmiş onu da ağlatmışsın O Kadar büyük duayenden bunu dinlemek çok güzel şey Filmden yeni çıkmıştı, fazla duyguluydu, ağlamıştı Böylece bir şey konuşmadık bol bol sarıldık Sizi çok etkileyen film? Charles Dickens’ın romanından uyarlanan Büyük Umutlar Filmde okuduğun kitapları gerçekte de okudun mu? Puslu Kıtalar Atlası’nı zaten fazla önce okumuştum İhsan Oktay Anar’ın bütün kitaplarını severim Thomas Hardy’nin “Deli Kalabalıktan Uzak kitabı da fazla okumak istediğim ve film sırasında okuduğum bir kitap H2  

858,496Konular
981,722Mesajlar
29,797Kullanıcılar
kexariasSon üye
Üst Alt