Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşsiz gençten Gül'e tepki

İşsiz gençten Gül'e tepki
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İşsiz gençten Gül'e tepki Bu ırk sizi niye alkışlıyor, anlamıyorum Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, baş sağlığı ziyareti için geldiği İzmir'de işsiz gencin tepkisiyle karşılaştı Cumhurbaşkanı Gül'ün alkışlarla karşılanmasına tepki gösteren Sinem Örsçek, Bu halk sizi neden alkışlıyor anlamıyorum Bu ülkede neler oluyor, anlayışlı olmak istiyorumdedi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaklaşık bir ay önce dayısı Nazif Satoğlu'nun eşi Şadan Satoğlu'nun vefat etmesinin peşinde taziye ziyareti için İzmir'e geldi Cumhurbaşkanı Gül, Asıluçağıyla saat 2019 civarında İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na indi Buradan Yeşilyurt semtinde bulunan cenaze evine hareket eden Cumhurbaşkanı Gül'ün konvoyunu basın araçlarının peşine düşüp takip etmesine izin verilmedi Dayısı Nazif Satoğlu'nun apartman kapısında karşıladığı yeğeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dayısıyla kucaklaşmasının arkasından kendisini alkışlarla tedarik eden vatandaşları yanlarına artan bir şekilde selamladı Bu sırada Cumhurbaşkanı Gül'ün yanına gelen 35 yaşındaki Sinem Örsçek, vatandaşların kendisini alkışlarla karşılamasını anlayamadığını ifade ederek, tepki gösterdi Sinem Örsçek, Gül'e şunları söyledi: iki üniversite bitirdim İşsizim Bu halk müziği neden sizi alkışlıyor anlamıyorum Bu ülkede neler oluyor anlamak istiyorum Biri söylesinCumhurbaşkanı Gül, Örsçek'in tepkisinin nedeninin öğrenilmesi için korumalarına talimatta bulundu Korumalar Cumhurbaşkanı Gül'ün talimatı üstüne, Örsçek ile oturduğu apartmanın girişinde bir vakit konuşarak, bilgi aldı Görüşmenin ardındaki Örsçek yakınlarıyla birlikte korumalar eşliğinde evine çıkarıldı Cumhurbaşkanı Gül'ün taziye ziyareti esnasında her yerde apartman kapısı önüne çıkan Örsçek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Hacettepe Üniversitesi Istatistik Bölümü mezunuyum Keza Endüstriyel Tasarım üzerine master yaptım İşsizim Cumhurbaşkanlığı görevlileriyle görüştüm Bana bu konuda muavin olacaklarını söyledilersonradan Sinem Örsçek'in babası Fuat Hakkı Örsçek, Cumhurbaşkanlığı görevlilerinin kendisini araması üzerine evinden çıkarak, Gül'ün dayısının oturduğu apartmanın önüne gitti Burada Cumhurbaşkanlığı görevlileriyle bir zaman konuşan baba Örsçek, bitmiş konuk olarak kaldıkları eve döndü öte yandan, Örsçek Ailesi'nin Ankara'da ikamet ettiği, tatil için bir süre önce İzmir'deki yakınlarının yanında geldikleri öğrenildi İHA  

858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt