Bazen insanlar iştahsızlık donemi icerisine girer ve yemekten kesilirler Bu donem boyunca kesinlikle doğru beslenmek gerekirken, iştahı acmak icinse belirli besinlerin takviyesi gercekleştirilebilir Belirlenen besinler yenildiği taktirde iştahı kesinlen kişinin
Bazen insanlar iştahsızlık donemi icerisine girer ve yemekten kesilirler Bu donem boyunca kesinlikle doğru beslenmek gerekirken, iştahı acmak icinse belirli besinlerin takviyesi gercekleştirilebilir Belirlenen besinler yenildiği taktirde iştahı kesinlen kişinin iştahı acılacakken, kişide yeme hissinin yaşandığı gorulecektir
İşte iştahı acmak icin izlenilmesi gereken 5 adım;
– Dovulmuş kereviz bir bardak kaynar suda kaynatıldıktan sonra 10 dakika demlenmesi beklenir Gunde 3 bardak yemeklerden once icilir
– Bir cay kaşığı havuc bir bardak kaynamış suyun icine atılarak 10 dakika beklenir Yemeklerden sonra tok karnına icilir
– 10 gram kantona bitkisi bir bardak kaynar suyun icine atıldıktan sonra 10 bekletilir Oğle ve akşam yemek oncesi bu karışım icilir
– 1 bardak kaynar suya papatya atılır 10 dakika dinlendirilir ve gunde bir bardak icilir
– Terenin suyu sıkıldıktan sonra elde edilen bu su gunde bir bardak icilir
– Kakule isimli bitki toz haline getirilmesi itibariyle gunde 05 gram hap icermiş gibi icilir
h 3İştahı acan besinler
Bazen insanlar iştahsızlık donemi icerisine girer ve yemekten kesilirler Bu donem boyunca kesinlikle doğru beslenmek gerekirken, iştahı acmak icinse belirli besinlerin takviyesi gercekleştirilebilir Belirlenen besinler yenildiği taktirde iştahı kesinlen kişinin iştahı acılacakken, kişide yeme hissinin yaşandığı gorulecektir
İşte iştahı acmak icin izlenilmesi gereken 5 adım;
– Dovulmuş kereviz bir bardak kaynar suda kaynatıldıktan sonra 10 dakika demlenmesi beklenir Gunde 3 bardak yemeklerden once icilir
– Bir cay kaşığı havuc bir bardak kaynamış suyun icine atılarak 10 dakika beklenir Yemeklerden sonra tok karnına icilir
– 10 gram kantona bitkisi bir bardak kaynar suyun icine atıldıktan sonra 10 bekletilir Oğle ve akşam yemek oncesi bu karışım icilir
– 1 bardak kaynar suya papatya atılır 10 dakika dinlendirilir ve gunde bir bardak icilir
– Terenin suyu sıkıldıktan sonra elde edilen bu su gunde bir bardak icilir
– Kakule isimli bitki toz haline getirilmesi itibariyle gunde 05 gram hap icermiş gibi icilir
h 3İştahı acan besinler