Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul 12-13 Aralık Okullar tatilmi?

İstanbul 12-13 Aralık Okullar tatilmi?
0
135

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İstanbul 1213 Aralık 2019 Okullar tatilmi?

Kış mevsiminin kendini gösterdiği son bir hafta içerisinde Ülkemizde birçok şehirlerimizde kar yağışları başladıİstanbul ’a da ulaşan kar yağışı dün gece etkisini iyiden iyiye göstermeye başladı

10 Aralık Salı günü İstanbul ’da kar yağışı etkisini göstermeye başladı Öğlen saatlerinde Anadolu yakasında yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı akşam saatlerinde Avrupa yakasında da etkisini büyük ölçüde göstermeye başladıHem Perşembe günü yani 12 Aralık günü kar yağışının dahada artacağı bildirildi Perşembe günü İstanbul ’da yoğun kar yağışının beklendiği açıklandıHava durumu böyle olunca İstanbul ’daki öğrencilerin ve Ailelerin haklı olarak merak ettikleri bir soru sorulmaya başlandı12 ile 13 Aralık günlerinde İstanbul ’da Okullar tatil edilecekmi

12 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ İÇİN OKULLAR TATİL YOK

Kanal 24 ’e canlı bağlanan Vali Mutlu yarın okulların tatil edilmeyeceğini belirtti

Mutlu şöyle konuştu:

“Yarın bugünden daha rahat geçecek Çünkü herkes daha dikkatli olacak, buna inanıyorum Yaptığımız uyarıları İstanbulluların dikkate aldığını gördük Öğrencilerimizin tatil beklenti içerisinde olmalarını anlıyorum Bugün okullarımızda koskocoman bir terslik olmaksızın günü tamamlamış olduk Lakin istanbul ’un bazı bölgelerinde servis araçlarında aksaklıklar oldu maalesef Genel bir aksilik yok, kısmi bir sıkıntıydı Fakat bunun eğitimi etkileyecek bir boyutta olmadığını özellikle tarif etmek istiyorum Yarına gelince, servis araçları daha titiz olacaktır, herkes özenli olacaktır Hem yarın meteorolojik koşullar daha uygun olacak *

858,543Konular
981,899Mesajlar
32,556Kullanıcılar
CareamSon üye
Üst Alt