Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul Ağlıyor - Tarkan (Akor)

İstanbul Ağlıyor - Tarkan (Akor)
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İstanbul Ağlıyor Tarkan (Akor) istanbul ağlıyor tab istanbul ağlıyor notaları tarkan unutamadım tarkan kayıp akor kayıp tab AM Sen gideli buralardan EM Yolunu gözlemekteyim AM İstanbul ağlıyor EM Yastayım sevgilim F Hala seninim, delinim EM Bıraktığın gibiyim F Çıkmaz sokaklarında kayıp EM Derbeder haldeyim AM Sen gideli bu aşktan EM Kalbimle harpteyim AM Yokluğun ölümden beter EM Buz tuttu yüreğim F Hala seninim, delinim EM Bıraktığın gibiyim F Çıkmaz sokaklarında kayıp EM Derbeder haldeyim AM Rüzgar ol es püfür püfür EM Yağmur ol da bul beni AM Geceleri rüyalarıma gir EM Öpüp okşa, sev beni AM Sen gideli bu şehirden EM Ötmez oldu bülbüller AM Doğmadı güneşim batalı EM Açmaz oldu güller F Hala seninim, delinim EM Bıraktığın gibiyim F Çıkmaz sokaklarında kayıp EM Derbeder haldeyim AM Unutmadım, unutamadım EM Dinmedi fırtınam içimde AM Başucumdaki resmin EM Duruyor benzer yerinde F Hala seninim, delinim EM Bıraktığın gibiyim F Çıkmaz sokaklarında kayıp EM Derbeder haldeyim AM Rüzgar ol es püfür püfür EM Yağmur ol da bul beni AM Geceleri rüyalarıma gir EM Öpüp okşa, sev beni  

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt