Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul Arel Üniversitesi 75 Akademik Personel Alıyor

İstanbul Arel Üniversitesi 75 Akademik Personel Alıyor
0
204

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-4db656cbb1085500451ce968bfce794e96f069be.jpg

İstanbul Arel Üniversitesi 75 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Arel Üniversitesi akademik personel alım başvuru şartları ve detayları…

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Arel Üniversitesi Rektörlüğünden “Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte/Yüksekokul bölümlerine 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddelerine göre öğretim elemanları alınacaktır.” denildi.

Arel Üniversitesi Akademik Personel Alım Başvuru Detayları İçin Tıklayın

Similar threads

Beykoz Üniversitesi 7 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Beykoz Üniversitesi 7 akademik personel alım başvuru şartları ve detayları ile ilgili haberimiz… Basın İlan Kurumu ilan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Türk Hava Kurumu Üniversitesi 11 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Türk Hava Kurumu Üniversitesi 11 akademik personel alım başvuru şartları ve detayları… Basın İlan Kurumu ilan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi 41 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi 41 akademik personel alım başvuru şartları ve detayları ile ilgili haberimiz… Basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
OSTİM Teknik Üniversitesi 33 akademik işçi alacağını duyurdu. Akademik işçi alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte OSTİM Teknik Üniversitesi akademik işçi alım müracaat kaideleri ve detayları… Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Nişantaşı Üniversitesi 217 öğretim elemanı alımı yapacağını duyurdu. Öğretim elemanı alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Nişantaşı Üniversitesi 217 öğretim elemanı alım başvuru şartları ve detayları ile ilgili merak edilenler… Basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,515Konular
981,031Mesajlar
30,836Kullanıcılar
benmqtSon üye
Üst Alt