Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul Bilgi Üniversitesi hangi holdinge satıldı?

İstanbul Bilgi Üniversitesi hangi holdinge satıldı?
0
62

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Bilgi%2DUniversitesi%2Dni%2Dhangi%2Dholding%2Daldi%2D209885%2Ejpg

Laureate International bünyesinde olan İstanbul Bilgi Üniversitesi, Can Holding'e satıldı. Akademik takımın korunacağı belirtilirken sermaye muhtaçlığına nazaran peyder pey 90 milyon dolar ödenmek üzere kademeli ve opsiyonlu bir memleketler arası işbirliği muahedesi imzalandı.

Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı İdare Konseyi tarafından yapılan açıklamada, "1994 yılında kurulan Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı'na yeni destekçilerimiz katılmıştır. Bu doğrultuda Can Ailesi, vakfımızın destekçileri ortasındaki yerini almıştır" tabirleri kullanıldı.

Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı İdare Heyeti akademik ve idari takımlarda bir değişiklik olmayacağının altını çizerken açıklamada şu tabirler kullanıldı:

"Bilime ve eğitime takviye vermek, üniversite eğitimine yeni bir soluk getirmek maksadıyla, 1994 yılında kurulan Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı'na yeni destekçilerimiz katılmıştır. Bu doğrultuda Can Ailesi, vakfımızın destekçileri ortasındaki yerini almıştır. Destekçi iştiraklerinin, gerek vakfımızı gerekse vakfımız tarafından kurulan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni olumlu istikamette etkilediğini geçmişimiz bize göstermektedir.

'AKADEMİK TAKIMLARDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK'

Üniversitemizin mevcut idaresi ile akademik ve idari takımları bir değişiklik olmaksızın misyonuna devam ederken; Laureate Milletlerarası Üniversiteler Ağı başta olmak üzere öteki tüm memleketler arası iş birlikleri de büyüyerek sürecektir.

Üniversitemiz dün olduğu üzere bugün de eğitim seyahatine 'Okul için değil, hayat için öğrenme' prensibiyle devam etmektedir. Yeni periyotta de öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve idari takımımızla birlikte ülkemiz eğitim hayatına sağlayacağımız katkıların artacağına inancımız tamdır."

Sözcü

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt