Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul İtfaiyeci ve Zabıta kadroluya Geçiş -

İstanbul İtfaiyeci ve Zabıta kadroluya Geçiş -
0
58

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İstanbul Belediyesi Kadrolu Personel 2019
2019 İstanbul Belediyesi İtfaiyeci ve Zabıta kadroları
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, aralarında Çatalca, Beykoz, Sancaktepe gibi ilçelerde hizmet verecek 15 itfaiye binasının toplu açılışı için Kıraç İtfaiye Hizmet binasındaydı Topbaş, toplu başlangıç töreni esnasında itfaiyeci ve zabıtaları kapsayacak 2 bin yeni kadro için İçişleri Bakanlığına başvuru yaptıklarını söyledi

Kadir Topbaş, İstanbul genelinde kurtarma ile ilgili eğitim verdiklerini de dile getirerek, Biz İstanbul' da 3 milyon 350 bin kişiye kurtarmayla ilgili eğitim vermişizBu büyüklüğe göre de telsiz sistemimizi geliştirdik Yer Sarsıntısı deha olsa tesizlerimiz çökmeden çalışacağızdedi

Topbaş itfaiyecilerin beklediği kadroyla ilgili ise, Hem itfaiye hem de zabıtalarımızı kadroya aşmak için İçişleri Bakanlığımızdan kadro talebimizi yaptık Umuyorum ki bu kadro da çıkacaktırdedi

Bir Takım itfaiye çalışanlarının seçim zamanı kullanıldığını söyleyen Topbaş, Siyasette kullanıldılar şu anda sormak lüzumlu O siyasilerden medet umabilirler mi yeniden yanlarına gidebilirler mi? Bir laf vardır Yüreği yanmayanın gözü yaşarmaz diye Onların yüreği yanmaz Biz samimiyiz Bir itimat taşıdığımızın farkındayız böyle bir hizmet anlayışıyla hizmet vermeye çalışıyoruzşeklinde konuştu

Topbaş, sonra itfiaye ekiplerinin yangına müdahale gösterisini izledi İtfaiyeciler 9 metre yükseklikteki yapı maketine 19 saniyede tırmanmayı başardı Topbaş, daha sonra yangından dönen bir itfaiye aracının egzosundaki zehirli gazları boşaltma işlemini inceledi Topbaş trafik kazalarında araca müdahale eden itfaiye aracının kesici ve ayırıcı aparatlarının alıştırma anına da şahitlik etti Topbaş, itfaiyecilerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi

bağımsızlık *

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt