Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

istanbul kıyamet vakti hile

istanbul kıyamet vakti hile
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
İKV hilesi, istanbul kıyamet vakti hilesi varmı

İstanbul kıyamet vakti oyununda hile olduğunu soyleyenlerin % 80'i dolandırıcıdır Yalan ve yanlış bilgiyle elinizden değerli eşyalarınızı almaya calışacaklardır Bu oyunun bilinen hicbir hilesi olmadığı soyleniyor

Oyun icinde kimseye guvenmeyin değerli eşyalaınızı ve şifrenizi kimseye soylemeyin

Similar threads

İKV hilesi, istanbul kıyamet vakti hilesi varmı İstanbul kıyamet vakti oyununda kandırma olduğunu söyleyenlerin % 80'i dolandırıcıdır Yalan ve yanlış bilgiyle elinizden kıymetli eşyalarınızı almaya çalışacaklardır Bu oyunun bilinen hiçbir hilesi olmadığı söyleniyor Oyun içinde kimseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
İKV sınırsız para hilesi Bu oyunla ilgili hicbir hile bulanamamıştır arkadaşlar Hile olduğunu soyleyenlere inanmayın Oyunu hilesiz oynamaya calışın yoksa başınıza uzucu olaylar gelebilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Sa arkadaşlar istanbul kıyamet vakti hilelerini bu başlık altından yayınlıyorum Öncelikle İKV HACK şunu belirtiyim önce yok para hilesi yok hızlı koşma hilesi yok cart yok curt hilesi değil bu mesele benim verceğim sadece daha fazla Ex ve normalinden daha hızlı koşma ve son olarak item yansıtma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba arkadaşlar, İstanbul Kıyamet Vakti oyununu ilk çıktığından beri oynuyordum ancak bırakalı 7 ay falan olmuşturGezdiğim bazı sitelerde İstanbul Kıyamet Vakti Hilesikonu bulunuyor İstanbul Kıyamet Vaktioyunu uzantısına bağlı olduğu için hiç bir para vshilesi yoktur Dikkat:İkv para...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Bakara(*) Sûresinin 85 Ayetinde Ama siz, birbirinizi öldüren, içinizden bir kesime karşı kötülük ve zulümde yardımlaşarak; size haram olduğu halde onları yurtlarından çıkaran, size esir olarak geldiklerinde ise, fidye verip kendilerini kurtaran kimselersiniz Yoksa siz Kitab’ın (Tevrat’ın) bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,509Konular
982,872Mesajlar
30,651Kullanıcılar
darklawyer07Son üye
Üst Alt