Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul Şehir Üniversitesi Çok İstiyorum Bursu Başvurusu

İstanbul Şehir Üniversitesi Çok İstiyorum Bursu Başvurusu
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İstanbul Kent Üniversitesi Fazla İstiyorum Bursu Başvurusu istanbul kent ünivrsitesi çok istiyorum bursu istanbul şehir halkı üniversitesi Sevgili melekler, bildiğiniz üzere okumak isteyen öğrenciler için değişik kurum ve kuruluşlar burs veriyor Bu burslardan biri olan Fazla İstiyorum bursu bu yazımızın konusu İstanbul Şehir Üniversitesi Fazla İstiyorum bursu başvurusu için bilmeniz gerekenlerin tamamı makalemizdeistanbulsehiruniversitesicokistiyorumbursubasvurusu5c5920c9bc5f5alt 1549344965 1549344965 istanbulsehiruniversitesicokistiyorumbursubasvurusu5c5920c9ed6f6istanbulsehiruniversitesicokistiyorumbursubasvurusu5c5920c9ed6f6istanbulsehiruniversitesicokistiyorumbursubasvurusu5c5920c9ed6f6 İstanbul Kent Üniversitesi’nin kurulduğu günden beri sunduğu ve büyük alaka görebilen Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı Çok İstiyorum Bursu kapsamında, bu bursu niçin fazla istediğini en iyi açıklayan ve İstanbul Büyük Kasaba Üniversitesi’nin burssuz ya da kısmi burslu bölümlerinden birine ÖSYM göre yerleştirilen 3 öğrenci puanı ne olursa olsun bütün burs imkanına sahip olacak Öğrenciler yazı, resim, resim ya da video yoluyla 5 Temmuz’a dek sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden (İstanbul Kent ÜniversitesiFacebook) kullanım yapabilecek  

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,605Kullanıcılar
arfelaSon üye
Üst Alt