Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul ulaşımına kış tarifesi düzenlemesi

İstanbul ulaşımına kış tarifesi düzenlemesi
0
66

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

İBB'den İstanbul ulaşımına kış tarifesi düzenlemesi başlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya nazaran, İETT otobüsleri, 10 Eylül prestijiyle kış tarifesine geçti. Yeni sefer nizamına nazaran, İETT'de günde 5 bin 237 araçla 52 bin 985 sefer düzenlenmesi planlanıyor.

Kış sefer tertibinde, yazın oluşan talep nedeniyle hizmete alınan 48R, D1 ve D2 çizgileri pasifleştirilecek. KM28, 98K, 59HS, 48U, 38H, 36S, 29T ve HT19 sınırları ise tekrar etkin hale getirilecek.

Yarına ek bin 916 sefer

İETT, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başlayacağı için yarın yaşanacak yoğunluğa paralel olarak toplam bin 916 ek sefer düzenleyecek.

Similar threads

İstanbul toplu ulaşımda kış tarifesine geçiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda yaz tarifesi sona erdi. 5 bin 237 araçla 52 bin 985 sefer düzenlenecek Belediyeden yapılan açıklamaya nazaran, İETT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor. Ülke genelinde 6 Eylül Pazartesi günü okulların açılması nedeniyle, İstanbul'da toplu ulaşımda seferler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Okulların açılacağı 8 EYlülden itibaren İStanbul'da ulaşım 3 gün bedava İstanbul'da eğitim öğretim yılının açılacağı 8 Eylül tarihinde trafikte bir dizi tedbir alındı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Belediye Başkanı Kadir Topbaş başkanlığında yapılan toplantıda, eğitim yılının açılacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ndeki çalışma dolayısıyla, İstanbulluların trafikten mümkün olduğunca az etkilenmesi için bazı önlemlerin alındığını açıkladı. İBB'den yapılan açıklamada, FSM Köprüsü’nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,507Konular
982,817Mesajlar
30,627Kullanıcılar
GolfddaySon üye
Üst Alt