Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul'da Bıçaklı Sapık Paniği! Genç Kadın Yaşadığı Dehşeti Anlattı

İstanbul'da Bıçaklı Sapık Paniği! Genç Kadın Yaşadığı Dehşeti Anlattı
0
47

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-c6c34774dcbfd18512902972f3b6f1788d61c399.jpg

İstanbul Büyükçekmece'de spor salonundan çıktıktan sonra konutuna giden Ege Özel, bıçaklı bir sapığın saldırısına uğradı. Özel, başından geçenleri anlatırken mahalle sakinleri de tıpkı olayın 4'üncü kere yaşandığını söyledi. 

Olay, 29 Aralık Çarşamba günü akşam saatlerinde Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde yaşandı. İdman yaptığı spor salonundan akşam saatlerinde çıkarak meskenine hakikat yürümeye başlayan Ege Özel, gerisinden yaklaşan bir kişinin saldırısına uğradı. 

Saldırgan yakaladığı Özel'i bir sitenin otoparkına gerçek sürükledi. Özel'in bağırmasının akabinde saldırgan koşarak bölgeden uzaklaştı.

Yaşananlar bir apartmanın güvenlik kamerasına da yansıdı. Vatandaşlar, mahallede emsal olayların 4'üncü defa yaşandığını argüman etti. ????

"Elinde bıçak vardı" ????

Yaşadığı saldırıyı anlatan 25 yaşındaki Ege Özel, 'Akşam spordan çıkıp meskene giderken, sokağımın orada birisi bana yaklaştı ve saniyelik oldu. Geriden eliyle hızımı tuttu ve öteki elinde de bıçak vardı. Bayağı hızıma yakındı. Yalnızca 'Sesini çıkarma. Elimde bıçak var' dedi. Ben o şokun tesiriyle bir şey yapamadım. Sonra ne istediğini sordum. Hiçbir şey söylemedi. Ben kaçmaya çalıştım ve bağırmaya başladım. Beni bıraktı ve kaçmaya başladı. Ben yalnızca gerisinden gördüm' dedi.

Birebir bölgede yaşanan 4'üncü olayın olduğunu söyleyen Oğuzhan Kırış, 'Burada yaşanan 4'üncü olay. Artık kız arkadaşlarımız buradan rahat yürüyemiyor, o hale geldi. 4 olayı da birebir kişinin yaptığını düşünüyoruz' sözlerini kullandı.

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt