Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüsler ve metrobüsler kaça kadar ücretsiz?

İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüsler ve metrobüsler kaça kadar ücretsiz?
0
153

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Yeni eğitim öğretim yılı bugün itibariyle başladı.Milyonlarca öğrenci okula dönmenin heyecanını yaşıyor.

Öğrenciler ve veliler yeni eğitim öğretim yılının birinci gününde toplu taşıma araçlarının fiyatsız olup olmadığı hakkında araştırma yapmaya başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi topl taşıma konusu ile alakalı yazılı bir açıklama yayınlayarak bahse açıklık getirdi.

Peki bugün İstanbul'da toplu taşıma fiyatsız mi kullanılacak? İETT, metro, metrobüs, otobüs parasız mı olacak? İşte tüm merak edilenler..

aaa_3620.jpg

İstanbul'da toplu taşıma fiyatsız mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden hususla alakalı yapılan açıklamada "2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci günü olan 12 Eylül Pazartesi günü saat 06.00 ile 14.00 ortasında İstanbulkart entegrasyonuna dahil olan; İETT, Metro, Füniküler, Tramvay, Kent Çizgileri Vapurları ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ulaşım fiyatsız olacaktır." sözlerine yer verildi.

Yapılan bu açıklamaya nazaran İstanbul'da 12 Eylül 2022 tarihinde saat 06.00 ile 14.00 saatleri ortasında toplu ulaşım araçları fiyatsız kullanılabilecek.

Similar threads

12 Eylül Pazartesi yani yarın okulların birinci günü... Okula dönmeye hazırlanan öğrenci ve veliler, "12 Eylül Pazartesi toplu taşıma fiyatsız mi" sorusuna cevap arıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 12 Eylül'de otobüs, vapur, metro ve metrobüslerin fiyatsız olup olmayacağı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
ANKARA (İGFA) - EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle servis planlamasında kışlık program uygulamasına geçiyor. Özellikle çalışan vatandaşların ulaşım giderlerine destek olunması ve belli saatlerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
İstanbul toplu ulaşımda kış tarifesine geçiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda yaz tarifesi sona erdi. 5 bin 237 araçla 52 bin 985 sefer düzenlenecek Belediyeden yapılan açıklamaya nazaran, İETT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapmasında, kentteki toplu ulaşım araçları yarınyolcuları ücretsiz taşıyacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre, büyük zaferin 97. yılının coşkuyla kutlanması için şehrin birçok noktasında etkinlikler düzenlenecek. Herkesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm yurt genelinde büyük bir coşku ile kutlanacak. İstanbul’da yaşayan vatandaşlar, İETT araçlarının bu değerli günde fiyatsız olup olmayacağını araştırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu kıymetli günde tüm topla taşıma araçlarının fiyatsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt