Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

istanbulda canlı bomba

istanbulda canlı bomba
0
81

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İstanbul'da canlı bomba
11 Ekim 2008 Cumartesi 15:29
Şişli kan gölüne dönecekti Üzerinde 20 kilo patlayıcı bulunan canlı bomba polis kadar kıskıvrak yakalandı Operasyon sürüyor
Şişli'de Halide Edip girişinde 3035 yaşlarında olduğu varsayım edilen üzerinde 20 kilogram patlayıcı bulunan bayan canlı bomba polis tarafından etkisiz hale getirildi

Evinden çıkıp hedefine ilerlemeye başlayan canlı bomba hedefine ulaşamadan kıskıvrak yakalandı Şu lahza canlı bombanın üzerinde yakalanan patlayıcılar inceleniyor İstanbul'da beş farklı noktaya operasyon düzenleniyor

Bayan teröristin siyah şişkin saçlı ve kot pantolonlu olduğu belirtildi *

Similar threads

Bingöl'deki Kahraman Anne 'Anne' Canlı Bombanın Üzerine Atladı 30 Ekim 2019 Bingöl'de 4 çocuk annesi canlı bomba faciasını önledi 3 çocuk annesi Hatice Belgin'in, çocuklarını korumak için canlı bombanın üstüne atladığı öğrenildi Bingöl'deki patlamada hayatını kaybeden 3 çocuk annesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
İstanbul'da Canlı Bomba Saldırısı İstanbul'da Karakola Canlı Bomba Saldırısı İstanbul Sultangazi'de polis karakoluna canlı bomba saldırısı düzenlendi 1 polis memuru şehit oldu, 4'ü polis 7 kişi yaralandı İstanbul Sultangazi 75'inci Yıl Polis Merkezi'nde saat 1100 sıralarında patlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
8 kilo 800 gram patlayıcıyla yakalanan canlı bombanın hedefi İstanbul Emniyeti'ydi Şişli'de 8 kilo 800 gram patlayıcıyla yakalanan bayan canlı bombanın 10 şahsiyet bir timle birlikte Türkiye'ye girdiği belirlendi Emniyet, kimlikleri belirlenen 9 kişinin yakalanması için alarma geçti İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
İstanbul'da üstünde 8 kilo patlayıcı ile yakalanan canlı bombanın kimliği gizleniyor Verdana, Geneva, Arial, Sansserifİstanbul'da üzerinde 8 kilo 800 gram patlayıcı ile yakalanan bayan teröristin adının Hatice İnce olmadığı ortaya çıktı Son günlerde adı bombacı olarak ifade edilen İnce'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Canlı Bomba Yakalanacağımı anlasaydım kendimi de sizi de imha ederdim 1549058428 1549058428 canlibombayakalanacagimianlasaydimkendimidesizideimhaederdim5c54c181398eecanlibombayakalanacagimianlasaydimkendimidesizideimhaederdim5c54c181398ee...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt