Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İstanbul'da Dehşet Gecesi: 'Çocuğumla Tanış' Diye Eve Çağırdı Önce Darp Etti, Sonra Tecavüz Etti'

İstanbul'da Dehşet Gecesi: 'Çocuğumla Tanış' Diye Eve Çağırdı Önce Darp Etti, Sonra Tecavüz Etti'
0
29

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-d19595de422993c742279d254621a07fd46d474d.jpg

İstanbul’da pilot Hasan G. toplumsal medyada tanıştığı genç kızı cümbüş yeri çıkışında “Bana güvenebilirsin. Çocuğumla da tanışırsın” diyerek meskenine götürüp tecavüz etti. Genç kızın kıyafetinde DNA’sı bulunan pilot 15 yıl mahpus cezasına çarptırıldı.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine nazaran, İstanbul Sarıyer'de meydana gelen olay şöyle gelişti. 24 yaşındaki Reyhan C., toplumsal medya uygulaması Instagram'da pilot Hasan G. ile tanıştı. Bir mühlet sonra ikili Şişli'de bir cümbüş yerinde buluştu. Argümana nazaran, genç kız yerde alkol almak istemeyince Hasan G., alkol alması için ısrar etti. Bir müddet alkol aldıktan sonra Hasan G. kızı, "Benim konutuma gidelim, sana ziyan vermem. Ben bir babayım, bana güvenebilirsin. Senin bakire olduğunu biliyorum, aslında çocuğumu getirecekler böylece onunla da tanışmış olursun" diyerek itimat verdi.

Darp ederek tecavüz etti

Teklifi kabul eden Reyhan G. pilotla birlikte konutuna gitti. Konuta sarfiyat gitmez kapıyı kilitleyen Hasan G., bayanı öpmeye başladı. Alkollü pilot kendisine karşı koyan Reyhan C.'ye darp ederek tecavüz etti. Yaşadığı dehşetle dehşetten ne yapacağını bilemeyen Reyhan C. sabaha kadar konutta kaldı. Pilot uyandığında ise bayana yine istismarda bulunup akabinde kapıya attı. Eşyalarını bile konuttan alamayan Reyhan C., polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. İç çamaşırlarını DNA örnekleri için savcılığa teslim eden bayanın ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNA'sı tespit edildi

Tabirine başvurulan pilot, bayanla toplumsal medyada tanıştığını, buluşmak için randevulaştığını, yere gittiklerini, alkol aldıklarını ve bayanın isteği üzerine meskene gittiklerini öne sürdü. DNA incelemesine gönderilen çamaşırlarda DNA profili tespit edilen pilot, birlikteliğin iki tarafın da istemesiyle gerçekleştiğini anlattı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık bayanın beyanı sonrası Hasan G. hakkında 'Kişiyi Hürriyetinden Mahrum Kılma', 'Nitelikli Cinsel Saldırı' ve 'Hakaret' kabahatlerinden iddianame düzenledi.

Güç içeceği diye alkol verdi

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tabir veren mağdur Reyhan C., olay günü Hasan G. ile buluştuklarında güç içeceği içtiğini sanarak alkol verildiğini, başının dönmeye başladığını, bu nedenle meskenine gitmeye karar verdiğini söyledi. Meskende tecavüze uğradığını ve akabinde konuttan atıldığını anlattı. Mahkeme lideri Nursel Bedir ve heyeti, pilot Hasan G.'yi 15 yıl mahpus cezasına çarptırdı.

858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt