Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İstanbul'da okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu başladı

İstanbul'da okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu başladı

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
Okulların açılmasıyla birlikte İstanbul'da kent genelinde trafik yoğunluğu tesirini gösteriyor.

Similar threads

Radyo Trafik / İZMİR (İGFA) - İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şamil Özsagulu, Radyo Trafik İzmir Yayın Sorumlusu Esra Balkanlı’ya konuk oldu. “Ulaşıma Dair” programında önemli açıklamalarda bulunan Özsagulu, okulların açılmasıyla birlikte özellikle servis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü grupları, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasından öncesi ilçe genelinde hazırlarını bitirdi. Okulların açılmasıyla birlikte Ayvalık genelindeki tüm okulların önlerinde araç, yaya ve öğrenci yoğunluğunun fazla olacağından ötürü gruplar okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Mimar Sinan Yaya Üst Geçidi’nin kıyı kısmında yapılan yeni Kocaelikart İzmit Seyahat Kartları Ofisi hizmet vermeye başladı Vatandaşların ulaşım imkanlarından yararlanırken kullandığı Kocaelikart ile ilgili tüm süreçlerini yapabileceği yeni İzmit Seyahat Kartları Ofisi hizmet vermeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu Vilayet Emniyet Müdür Yardımcısı Şamil Özsagulu, Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte trafikte alınan tedbirler hakkında Radyo Trafik İzmir’e konuştu. İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu Vilayet Emniyet Müdür Yardımcısı Şamil Özsagulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci zili bugün çaldı. Okulların başlamasıyla öğrenci araçları da trafiğe karıştı. İstanbullular, haftanın birinci günününe trafik seferberliği ile başladı. Trafik yoğunluğu yüzde 63'ü bulurken, vatandaşların kimi okula kimi ise işe gitmeye çalıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,461Konular
981,118Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt