Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstanbul'daki trafik yoğunluğuna hafriyat kamyonu çilesi

İstanbul'daki trafik yoğunluğuna hafriyat kamyonu çilesi
0
98

Similar threads

2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci zili bugün çaldı. Okulların başlamasıyla öğrenci araçları da trafiğe karıştı. İstanbullular, haftanın birinci günününe trafik seferberliği ile başladı. Trafik yoğunluğu yüzde 63'ü bulurken, vatandaşların kimi okula kimi ise işe gitmeye çalıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Feci kaza, Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören irtibatı noktasında sabah saalerinde meydana geldi.  Yüksel Sevim denetimindeki 34 JM 1287 plakalı araba, hafriyat yüklü kamyona ile çarptı. Çarpmanın tesiriyle yan yatarak sürüklenen hafriyat kamyonu bariyerlere çarparak durabildi. Kamyondaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Gaziantep İslahiye-Kilis yolunun 24'üncü kilometresinde kaza meydana geldi. Kilis'e giden Ahmet Ç. idaresindeki 27 ADM 894 plakalı araba ile Osman A.'nın kullandığı 27 AL 122 plakalı hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada yaralanan Ahmet Ç. ile yanındaki Ercan Tekin, ihbarla gelen sıhhat gruplarınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
İstanbul 1. Etraf Yolu Fikirtepe mevkisi Yıldırım Sokak'ta freni boşalan Celal Ekşioğlu (31) yönetimindeki kamyon, yaklaşık 5 metre yükseklikten etraf yoluna düştü. Araçtan son anda atlayan şoför Ekşioğlu vatandaşlar tarafından yaralı halde İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
İstanbul Arnavutköy'de Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul Havalimanı istikametinde seyir halindeki Yüksel Sevim kontrolündeki 34 JM 1287 plakalı otomobil, Yassıören bağlantı noktasında, plaka bilgisi henüz öğrenilemeyen hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,509Konular
982,857Mesajlar
30,650Kullanıcılar
KUNGert22Son üye
Üst Alt