Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi! Elektrik kesintileri nerede ve ne kadar sürecek?

İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi! Elektrik kesintileri nerede ve ne kadar sürecek?

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, yaptığı duyuruyla kesintilerin hangi ilçelerde ve hangi saatlerde olacağını detaylarıyla duyurdu.Elektrik kesintileri hangi ilçelerde olacak ve ne kadar sürecek? İşte elektrik kesintisi yapılacak ilçeler...

Similar threads

istanbul'da elektrik kesintisi olan yerler 15 ocak istanbul elektrik kesintisi olan ilçeler İstanbulda bugün (14 ocak) Öğlen saatlerinde başlayan kar yağışının arkasından birçok yerde elektrikler kesildi İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında yaşanan bu büyük elektrik kesintisiyle ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş ya da bilinen ismiyle BEDAŞ, İstanbul'da çeşitli sebeplerden dolayı planlı elektrik kesintileri yapmaya devam ediyor. Kesintiler öncesinde sebebi, başlama ve bitiş saatleriyle birlikte gerekli olan tüm bilgilerle vatandaşın bilgisine sunuluyor. Gerçekleştirilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
BEDAŞ, İstanbul’un birçok ilçesinde 27 Mart’a kadar elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı.  Koronavirüs nedeniyle evlerinde oturmak zorunda olan insanlar tepki göstrince BEDAŞ geri adım atmak zorunda kaldı.   BEDAŞ’tan yapılan açıklama şu şekilde: "Yeni tip Koronavirüs’ün yayılımının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), bugün İstanbul'un 12 ilçesinde kesinti yapılacağını açıkladı. 8 saate kadar sürebilecek BEDAŞ, bakım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi uygulanacağını, kesintilerin 1,5 ile 8 saat kadar sürebileceğini duyurdu. Elektrik kesintisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
İstanbullular hafa sonunda yaşanan elektrik kesintilerinin ne vakit son bulacağını ve yaşadıkları ilçelerde elektrik kesintisi olacak mı sorusuna cevap arıyor. YEDAŞ ve BEDAŞ’ın internet siteleri üzerinden oluşan elektrik kesintilerinin nedeni ve kesintilerin ne vakit son bulacağı bilgileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt