İstanbul'da Gezilecek En Guzel Yerler
İstanbul denince sizin aklınıza ne geliyor benim aklıma ilk gelen İstanbul'un muhteşem doğal guzellikleri, gokyuzune uzanan Cami minareleri,Hicbir yerde eşi benzeri olmayan altın yaldızlı kubbeleri, Koşkleri,muzeleri,sarayları, bahceleri parkları kulleleri ve kulturu ile kendisini ziyarete ve gezmeye gelen tum ziyaretcilerini buyuleyen bir şehir İstanbul
İstanbul'da gezilecek yerler elbette bitmez sınırsız bir guzelliğe ve tarihe sahiptir İstanbul!
Eyup Sultan Camii dikdortgen planda, mihrabı cıkıntılı bir camiidir Merkez kubbe altı sutun ve iki filayağına mustenit kemerlere yaslanır, etrafında yarım kubbe, ortasında Eyup Sultan turbesi ve sandukasının ayak ucunda bir pınar, avlu ortasında ise asırlık bir cınar ağacı bulunurBen gezdim cok guzel sabah ezanında oradaydık oyle guzel bir atmosferi vardıki inanın gorulmeye değerdi
İşte Eyup Sultan Camii
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5059cda
Sultan Ahmet Camii
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d51677dc
İstanbul'un Guzel Yerleri Resimleri
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5274e28
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5380c07
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d549da5f
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d55ab91a
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d56c1198
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5877b58
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5989dee
İstanbul denince sizin aklınıza ne geliyor benim aklıma ilk gelen İstanbul'un muhteşem doğal guzellikleri, gokyuzune uzanan Cami minareleri,Hicbir yerde eşi benzeri olmayan altın yaldızlı kubbeleri, Koşkleri,muzeleri,sarayları, bahceleri parkları kulleleri ve kulturu ile kendisini ziyarete ve gezmeye gelen tum ziyaretcilerini buyuleyen bir şehir İstanbul
İstanbul'da gezilecek yerler elbette bitmez sınırsız bir guzelliğe ve tarihe sahiptir İstanbul!
Eyup Sultan Camii dikdortgen planda, mihrabı cıkıntılı bir camiidir Merkez kubbe altı sutun ve iki filayağına mustenit kemerlere yaslanır, etrafında yarım kubbe, ortasında Eyup Sultan turbesi ve sandukasının ayak ucunda bir pınar, avlu ortasında ise asırlık bir cınar ağacı bulunurBen gezdim cok guzel sabah ezanında oradaydık oyle guzel bir atmosferi vardıki inanın gorulmeye değerdi
İşte Eyup Sultan Camii
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5059cda
Sultan Ahmet Camii
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d51677dc
İstanbul'un Guzel Yerleri Resimleri
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5274e28
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5380c07
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d549da5f
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d55ab91a
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d56c1198
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5877b58
imagesistanbulungezilecekyerleri5afb6d5989dee