Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Benim Masalım'ın yıldızı Cemal Can Canseven koronavirüsü atlattı! Bakın ilk işi ne oldu

İşte Benim Masalım'ın yıldızı Cemal Can Canseven koronavirüsü atlattı! Bakın ilk işi ne oldu
0
155

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
cemal_can_cansever_koronavirus_oldu_cekimler_durduruldu_1612703119_276.jpg

Exxen platformunda yer aldığı İşte Benim Masalım dizisinde Aleyna Tilki ile başrolleri paylaşan Cemal Can Canseveni bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testi müspet çıkan Canseven, sıhhat durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Survivor yarışındaki performansıyla isminden kelam ettiren Cemal Can Cansever koronavirüse yakalanmıştı. Şimdilerde Exxen platformunda Aleyna Tilki ile İşte Benim Masalım isimli dizide yer alan Cemal Can Seven Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı.  Canseven, yaptırdığı son koronavirüs testinin negatif çıktığını söyledi. Sıhhatine kavuşan Canseven, soluğu spor salonunda aldı.

Genç oyuncu, 'İki sefer bir gün ortayla test yaptırdım, ikisi de negatif çıktı. Beni çok etkilemedi, kolay atlattım sayılır. Meskende durmak da âlâ geldi açıkçası, kendime vakit ayırabildim. Evdeyken kitap okudum, sinema izledim ve sporumu yaptım. Kendimle sosyalleştim diyebilirim' dedi.

Toplumsal medyada paylaşılan bu haber sonrası hayranları geçmiş olsun iletileri yayınladı. Öte yandan yer aldığı projenin çekimleri durdurularak oyuncular ve takım karantinaya alındı. 

858,507Konular
982,816Mesajlar
30,627Kullanıcılar
GolfddaySon üye
Üst Alt