İşte Benim Stilim Şilan Makal Kimdir ? 51165 51165 istebenimstilimsilanmakalkimdir5c5a501d5a481istebenimstilimsilanmakalkimdir5c5a501d5a481 360 630 İşte Benim Stilim Şilan Makal Kimdir ? untitled96476jpg51165 İşte Benim Stilim Şilan Makal Kimdir ? untitled96476jpg51165 1994 doğumlu olan Şilan Makal tarih bölümünde okuyor Güzelliği ve tarzıyla dikkatleri üstüne çeken Şilan Makal aynı zamanda yarışmanın efsanevi isimlerinden olan Nur Bozar’a olan benzerliği ile de dikkatleri üstüne çekiyorŞilan yarışmaya Diyarbakır'dan katılıyor 3 kardeş olan üniversitede kalmak istemiş ve giyinmeyi fazla seviyormuş Koyu Galatasaray taraftarı olduğunu bildiren Şilan Makal tarzıyla ve güzelliği ile İşte Benim Stilim’in yeni sezonuna damga vuracak isimlerden olacak diyebiliriz TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından bir tanesi olan İşte Benim Stilim’in 3 sezon adaylarından bir tanesi olan Şilan Makal birincil sezonda büyük sükse yaratan Nur Bozar’ın veliahtı olarak görünüyor Jüri üyelerinden fazla güzel yorumlar bölge Şilan Makal güzelliği ve fiziği ile uyarı çekiyor