Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova Kimdir ?

İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova Kimdir ?
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova Kimdir ? 50715 50715 istebenimstilimsimaserafettinovakimdir5c5a4ff7dbc81istebenimstilimsimaserafettinovakimdir5c5a4ff7dbc81 420 630 İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova Kimdir ? 20767jpg50715 İşte Benim Stilim Sima Şerafettinova Kimdir ? 20767jpg50715 Sima Şerafetinova İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarının en küçük ismi 17 yaşında olan Sima Şerafetinova ailesinin izniyle yarışmaya katılmış 'Çakma barbi' lakabı takılan Sima Şerafettinova Azerbaycanlı Sima'nın anlattığına göre babası Azerbaycan'da önemli bir işadamı ve bir holding sahibi 15 yaşında Azerbaycan'da babasından kuytu olarak 13 yaşında fotomodellik yapmış 15 yaşında da babasından izinsiz olarak bu kere de alımlılık yarışmasına katılmış Tek çocuk olan Sima ailenin şımarak kızı olarak görülüyor Azerbaycan 'da ünlü olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova 2019 Best Model Of Azerbaycan birincisi olduğunu söyledi Azerbaycan'da birinci olduktan sonra televizyonda stendup yaptığını söyleyen Sima , bir programda da jüri olmuş 6 dil bildiğini öne süren Sima Azerice , Türkçe , Rusça ve İngilizce 'yi esas dili gibi konuştuğunu Ukraynaca ve İspanyolca'da fazla az konuşabildiğini söyledi Sima Şerafettinova Türkiye'de özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi alıyor  

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt