İşte Benim Stilim Zeynep Öztürk kimdir? 49677 49677 istebenimstilimzeynepozturkkimdir5c5a526b6265fistebenimstilimzeynepozturkkimdir5c5a526b6265f 547 460 İşte Benim Stilim Zeynep Öztürk kimdir? zeyneppjpg49677 İşte Benim Stilim Zeynep Öztürk kimdir? zeyneppjpg49677 Zeynep Öztürk kaç yaşında? İşte Benim Stilim yarışmasının uyarı çeken yarışmacılarından olan Zeynep Öztürk Etiler'de kendi butiğini işletiyor Ağırbaşlı mizacı ile uyarı çeken Zeynep Öztürk kendi butiğinden giyiniyor 31 yaşında olan Zeynep Öztürk ileride iyi bir modacı edinmek istiyor Burnunda estetik olan Zeynep Öztürk önceki yıllarda hergün alışverişe çıkıp bir hayli para harcıyormuş 1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk estetikli olmasıyla bilindi Bu Stil Benim kızları içinde 31 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile uyarı çeken Zeynep Öztürk 'ün burnunda estetik bulunuyor 31 yaşındaki Zeynep Öztürk önceden fazla pozitif kıyafet aldığını ve çok alışveriş yaptığı için annesiyle tartıştığını, butik açtıktan daha sonra rahatladığını söylüyor İlerde iyi bir modacı almak isteyen Zeynep Öztürk , yarışmadan kazandığı para ile yerleştirmek niyetinde Vücudunda beğenmediği bir yer olmadığını söyleyen Zeynep Öztürk kendine fazlasıyla güveniyor Bunu da Bu Tarz Benim galasında Müslüm Gürses kılığına girerek gösterdi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.