Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşte Burdayıııımmmm (=

İşte Burdayıııımmmm (=
0
28

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İşte Burdayıııımmmm ( Selam Melekleeeeeeeeeristeburdayiiiimmmm5c558e1322c24alt Adım Hanzade , Demin 18 Yaşındayım İstanbulda yaşıyorum Aslen Yunanistan Kökenliyim Elimden Geldiği Değin Paylaşımda Bulunur , Konularda Fikirlerimi Dile Getiririmisteburdayiiiimmmm5c558e1322c24alt Hepinize Şimdikten Teşekkür Ederim Melek kalın (a)​  

Similar threads

Arkadaişlar tamamını okumanızı rica ediyorum hepinizden Arkadaşlar hepinize fikirleriniz için şimdiden teşekkür ediyorumBen sitenin eski üyelerinden biriyimHerkese selamElimden geldiği değin kısa tutmaya çalışıcam hikayemi fakat uzun da olsa biri için hayatının en karmaşık problemi olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
almancada Hitabe Kaliplari Yönler Meslekler Deyimler almancada yönler almancada meslekler hayır seslenmek hayır tanışma DERS 1 GENEL TAVIR KALIPLARI (PRAKTISCHER SPRACHFÜHRER) Aşağıda Almanca'da kullanılan genel söylev kalıpları yer almaktadır Kalıpların önce Türkçe'leri, yanına Almanca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba; Ilk Önce kendimi tanıtmak istiyorum, ben 20 yaşındayım 20 Şubatta asker olacağım üçbin nufüsluk bir ilçede yaşıyorum, işimden nedeniyle tanıdığım ve beni tanıyan insan epeyce fazla Kesin bir kariyerim var, güvenilir bir insanım Karşı nesil ile münasebetim 2007 yılında(15 Yaşında)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Yeşilçam'da yarım asırlık Sultan sultan türk filmi türkan şoray a taşkent film festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülü kazandıran film melekmi şeytanmı türk filmi full izle melek mi iblis mı full izle 1549309336 1549309336...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
İlköğretim Haftası İle İlgili Şiirler payşaırmısınız teşekkür ederim arkadaşlar Cevap: İlköğretim Haftası İle İlgili Şiirler İLKÖĞRETİM HAFTASI Elli iki haftanın, İncisisin incisi Seni fazla seviyoruz İlköğretim haftası Sen gelince açılır, Okullar her sene bize, Seni çok seviyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt