İşte Çok Duydugumuz ve Gercek sandıgımız yalanlar bende seni düşünüyordum hemen bende seni arayacaktım ben asla yalan söylemem devlet işinde katiyen torpil olmaz sıtandart vücut abla sanada olur (çok kilolu birine) sen kilolu değilsin yalnızca balıketlisin daha ucuzunu bulmanız imkansız bunu nasıl yıkarsan yıka çekmez valla yapabileceğim diğer bişey olsa yaparım abla bende zaten x liraya alıyorum bırakta 3 kuruş benimde karım olsun telefonum kapalı değildi hayatım o sıra çekmiyor olabir son ürünü senden önceki ablaya sattım lakin istersen yarın elimde olur sıcak simit, dumanı tütüyor, el yakmazsa para verme abi halbuki sana kaçtane msj attım gelmedimi hayır gelmedi hatlarda bir sorun olmalı işveren: niçin geç kaldın çalışan: trafik bir sıkıştı inanırmısınız 2 saattir trafikteyim ya da : ya saatin pili tekrar çalmamış bi uyandım bu saat olmuş kahvaltı bile yapmadan atladım arabaya geldim veya: belediye otobüsü erken geçmiş ben durağa vardım baktım gidiyor bi sonraki ilede ancak gelebildim aaa söylermiyim kimselere söylemem tabikide ben yabancıyım memur bey levhayıda görmemişim bu seferlik affetseniz hemen benzinlikten çıktım memurbey şu anda takıyordum bende kemerimi bi arkadaşa bakıp çıkıcam ooooo bu böyle uzar gider arkadaşlar benim aklıma gelen bukadar sizinde aklınıza geldikce yazın ki en çok söylenen yalanları öğrenelim bizde