İşte Demet Akalın Rota şarkısının sözleri Demet Akalın Rota şarkısının sözleri Demet Akalın Rota sözleri Her giydiği söylediği, yaptığı durum olan popüler şarkıcı Demet Akal'ının sevilen şarkılarından biri Rota'nın sözlerini bu yazımızda sizler içimn ve bütün Demet Akalın hayranları için paylaşıyoruz Melek'ler 1549250495 1549250495 istedemetakalinrotasarkisininsozleri5c57afc4077d3istedemetakalinrotasarkisininsozleri5c57afc4077d3istedemetakalinrotasarkisininsozleri5c57afc4077d3 Seninle bir o yandan bir bu yanlamasına Tutmadı hiç kalpte ROTA Kalma sakın git yoluna Anladım aşk senle kusur Hiç çekilmiyor bu haller, hiç çekilmiyor Hep yalan dolansa eller aşk tutulmuyor Yalanın tadına, Varanın yarına adı kalmazmış bilemedin sen Sonunu yazana, Oyunu bozana dönüş olmazmış Seninle bir o yana bir bu yana Tutmadı hiç kalpte ROTA Kalma sakın git yoluna Anladım aşk senle hata Bir o yana bir bu yanlamasına Tutmadı hiç kalpte ROTA Yerinde adım marş diyor bak Bu şarkı da en son nota Yok bulunmuyor, Seven çok zor bulunmuyor Daima zarar ziyan Hayalde aşk kurulmuyor Yalanın tadına, Varanın yarına adı kalmazmış bilemedin sen Sonunu yazana, Oyunu bozana dönüş olmazmış Seninle bir o yana bir bu yana Tutmadı hiç kalpte ROTA Kalma sakın git yoluna Anladım aşk senle hata Bir o yandan bir bu yandan Tutmadı hiç kalpte ROTA Yerinde adım marş diyo bak Bu şarkı da en son nota SözMüzik: Deniz Erten
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.