Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşte Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün yasak ilişkisinin görüntüleri

İşte Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün yasak ilişkisinin görüntüleri
0
65

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Iste%2DElmali%2DBelediye%2DBaskani%2DHalil%2DOzturk%2Dun%2Dyasak%2Diliskisinin%2Dgoruntuleri%2D238445%2Ejpeg

Elmalı ilçesinin ÂLÂ Partili Belediye Lideri Halil Öztürk'ün makam sürücüsü Ahmet Tilki'nin eşiyle yasak aşk yaşadığı argümanları, Antalya'da zelzele tesiri yarattı.

Skandal, makam sürücüsü Tilki'nin, noter kanalıyla gönderdiği istifa ihbarnamesiyle ortaya çıkmıştı. Sabah, Lider Öztürk'ün makam Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki ile yaşadığı yasak aşkın buluşma imgelerine de ulaştı. 
blusmmma.jpg
Buluşmaya evvel Halil Öztürk, kendi özel aracıyla geliyor. Akabinde da Lider Öztürk'ün Wattsapp'tan pozisyon atarak, "Aşkım, yan yana 2 bina. B. Blok. Kat.4" diye adres tanımı de verdiği Sümeyye Tilki taksi ile geliyor.

İki sevgilinin geçtiğimiz 2 Haziran'daki buluşma manzaraları, bölgede bulunan kameralar tarafından saniye saniye kaydediliyor.

'BOŞANMA DAVASI AÇTIM'

Sümeyye Tilki ise argümanları reddetti. Evlendikten sonra Ahmet Tilki'nin de bir bayanla yasak ilgisini tespit ettiğini öne süren Tilki, 7 ay evvel boşanma davası açtığını söyledi.

Ahmet Tilki ile evlendikten 3 ay sonra meskende 3 telefon, 4 USB, hard disk ve bunlarda kayıtlı birçok ileti ile ses kaydı yakaladığını argüman eden Sümeyra Tilki, "Evli ve 2 kız annesi bir bayanla Ahmet'in yasak münasebetini tespit ettim. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bana kapandığını söyledi.

Dehşetinden bana daima baskı ve şiddet uygulamaya başladı. Boşanmak istedim lakin muhakkak boşanmayacağını söyledi. İşin içine politikler girdi ve olayın akışı değişti" argümanlarında bulundu.

Ahmet Tilki'nin, Lider Halil Öztürk'ten 1 milyon lira para istediğini duyduğunu da öne süren Tilki, Whatsapp görüşmelerinin foto montaj, çıplak fotoğrafın ise kendisine ilişkin olduğunu ve Ahmet Tilki ile "eğlence olsun" diye çektiklerini sav etti.

yaskakka.jpg
Sümeyra Tilki, taksiyle, Lider Öztürk ise özel aracıyla geldi. İkilinin dikkat çekmemeye çalıştıkları görülüyor.

'NİKÂHLARINI BEN KIYDIM' 
elmliss.jpg

Elmalı Belediye Lideri Halil Öztürk ise mahallî internet sitesi "antalyahaberal.com" a yaptığı açıklamada, Ahmet Tilki'nin disiplin sorunu olduğunu sav ederek, kuşkulu hareketleri üzerine temmuz ayı başlarında yaptırdığı aramada, makam koltuğunun altında ve arabasında kendi oturduğu kısmın önünde, internet ortamından satılan amatör iki dinleme aygıtı bulduğunu öne sürdü.

10 Temmuz'da iş akdini sonlandırdığı Tilki'nin, eşini de kullanarak kendisine bel altı iftira attığını öne süren Öztürk, "Nikâhlarını ben kıydım. Zati eşi birinci bir kaç ay sonra arbede etmişler ve ayrılmışlar" dedi.

İbrahim Okumamış/Sabah 
sumyraas.jpg

858,460Konular
981,084Mesajlar
29,524Kullanıcılar
axxaSon üye
Üst Alt