Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

işte en cimri ünlüler :)

işte en cimri ünlüler :)
0
68

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Güç kazanılan para zorlama harcanıyor Bu şart ünlüler için de geçerli

Ancak bazıları var fakat adları cimriye çıkmış Kim mi onlar? İşte cevabı

Demet Akalın: Son yıllarda paraya para demeyen meşhur popçunun eli fazla sıkı Gayrimenkule yatırım yapan ünlü şarkıcı cimriliği konusunda Benim malım çok değerli Eski şeylerimi bile kimseye veremiyorum Paranın nasıl kazanıldığını biliyorumdemişti

Tüm mülk varlığını annesinin üzerine yapan Akalın, Hayatın bin bir türlü hali var Annem benim akıl hocam Tuğba Özay ile annesini misal aldıkdiye konuştu

Ece Erken: Tuncer Öztarhan ile evlenerek sosyeteye de giren güzel sunucu bahşiş konusunda oldukça pinti çıktı Erken, misafir etme mekanından çıktığında uzun süre kahyalarla park ücreti konusunda pazarlık yapıyor Ece'nin bu durumundan arkadaşları bile davacı

Kimilerine kadar cimriler kraliçesi

Nilüfer: Kimilerine kadar tutumlu bir insan, kimilerine kadar ise cimrilerin kraliçesiO ise bu konuda, Cimri değilim lakin gereksiz harcamalardan hoşlanmam Lüksten, gösterişten nefret ederimdiyor

Ali Poyrazoğlu: Meşhur tiyatrocu pinti olduğunu kabul edenlerden Poyrazoğlu, Biz fazla şiddet para kazanılan bir mesleği yapıyoruz Hollywood yıldızları, Fransız ve İtalyan yıldızları gibi para kazanmıyoruz Parayı harcamak yürek istiyor, adap istiyor, data istiyor Paranı harcadığın zaman helal edeceksin Ben onun için paramı çok dikkatli harcarımdiye konuştu

Bahşiş vermiyor

Mahsun Kırmızıgül: Albümleri en fazla satanlar arasında bulunan Kırmızıgül, yönetmenliğini yaptığı 'Beyaz Melek' ve'Güneşi Gördüm' filmleriyle de gişede servetine mal varlığı kattı Meşhur sanatçının gittiği mekanlarda arabası için otoparkçılara para ödemediği ve görevlileri isyan ettirdiği öğrenildi *

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt