Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşte Gidiyorum Şarkı Sozu

İşte Gidiyorum Şarkı Sozu
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İşte Gidiyorum Şarkı Sozleri

Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum Şarkısının Sozleri

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı donmeden
Şikayet etmeden
Hicbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, gormeden gidiyorum

Ne kusluk var ne pişmanlık kalbimde
Yuruyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gonulkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sonmeden gidiyorum

Similar threads

İşte Gidiyorum gitar akorları Kazım Koyuncu İşte gidiyorum tab, akor Am G İşte gidiyorum bir şey demeden F E Arkamı donmeden, şikayet etmeden Am G Hicbirşey almadan bir şey vermeden F G F E Yol ayrılmış gormeden gidiyorum Am G Ne kusluk var nede pişmanlık kalbimde F E...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kayıp Şehir 20 Aralık'ta Calan Şarkı Sozleri İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı donmeden Şikayet etmeden Hicbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, gormeden gidiyorum Ne kusluk var ne pişmanlık kalbimde Yuruyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Sultan dizisi 22 Ekimde calan şarkı sozu Sultan 19 bolumde calan şarkının sozleri İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı donmeden Şikayet etmeden Hicbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, gormeden gidiyorum Ne kusluk var ne pişmanlık kalbimde Yuruyorum sanki senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum Şarkı Sözleri kazım koyuncu Kazım Koyuncu, İşte Gidiyorum, Şarkı Sözleri, Şarkısı, en hoş şarkı sözleri aradığınız herşey burda meleklerim 1549252597 1549252597...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kayıp Kent 20 Aralık'ta Çalan Şarkı Sözleri İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum benzeri senin yanına Sesin uzaklaşır herbir Adımda Üçgenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt