Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça Sözleri

İşte Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça Sözleri
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İşte Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça Sözleri Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça Sözleri Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça Şarkı Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve Halil Sezai Paracıkoğlu hayranı olan tüm misafirler, bu yazımızda sizler için Halil Sezai Paracıkoğlu'dan Paramparça adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549250588 1549250588 istehalilsezaiparacikogluparamparcasozleri5c57b020b4ad2istehalilsezaiparacikogluparamparcasozleri5c57b020b4ad2istehalilsezaiparacikogluparamparcasozleri5c57b020b4ad2 Ölü aşk diyarlarına beni sen attın da İçim paramparça Viraneyim yalan oldum Sesin yankı olur boğar her adımda İçim paramparça Viraneyim duman oldum Haykırsam Ellerimi açsam yalnız sana Ağlasam çocuk gibi Eskileri anlatsam Derviş gibi abdal gibi tapar gibi Paramparça Haykırsam çocuk gibi  

Similar threads

Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparça sözleri Halil Sezai Paramparça şarkı sözü Paramparça şarkısı sözü Halil sezai paracıkoğlu Ölü aşk diyarlarına beni sen attın da İçim paramparça Viraneyim yalan oldum Sesin akustik olur boğar her adımda İçim paramparça Viraneyim duman oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
halil sezai paracıkoğlu paramparca sozleri omur gedik halil sezai paracıkoğlu paramparca sozleri halil sezai paracıkoğlu omur gedik paramparca sozleri işte paramparca şarkısı sozleri Omur Gedik: Sesin yankı olur boğar her adımda halil sezai paracıkoğlu: İcim paramparca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
il sezai paracıkoğlu paramparca Şarkı sozleri halil sezai paracıkoğlu omur gedik paramparca şarkı sozu halil sezai paracıkoğlu paramparca şarkısı Omur Gedik: Sesin yankı olur boğar her adımda Halil Sezai: İcim paramparca viraneyim duman olur aa Haykırsam ellerimi acsam yalnız sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparca Şarkı Sozleri Paramparca Şarkı Sozu Halil Sezai Paracıkoğlu Olu aşk diyarlarına beni sen attın da İcim paramparca Viraneyim yalan oldum Sesin yankı olur boğar her adımda İcim paramparca Viraneyim duman oldum Haykırsam Ellerimi acsam yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparca Sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Paramparca Şarkı Sozleri Olu aşk diyarlarına beni sen attın da İcim paramparca Viraneyim yalan oldum Sesin yankı olur boğar her adımda İcim paramparca Viraneyim duman oldum Haykırsam Ellerimi acsam yalnız sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt