Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Işte herkesi şok eden dava...

Işte herkesi şok eden dava...
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Işte herkesi şok eden dava BAYAĞI YENIDEN OLAYA KARIŞTI! 1548617016 1548617016 isteherkesisokedendava5c4e053ccb910isteherkesisokedendava5c4e053ccb910 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabererdalacar323&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İKİ MANKEN PINAR TAŞTEPE İLE NESLİHAN ÖNDER'İN KORKUTMA DAVASI BAŞLADI İŞTE HERKESİ ŞOK EDEN DAVA Manken Pınar Taştepe, meslektaşı Neslihan Önder’in, işadamı Erdal Acar’ın adını kullanarak kendisini korkutma ettiğini iddia etti Manken Pınar Taştepe, 2007 Best Model of Türkiye birincisi ve aynı zamanda Best Model of The World ikincisi olan Neslihan Önder hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği şikâyet dilekçesinde şu iddiada bulundu: “Neslihan bir gün sevgilim Erkan Ergün ile birlikte benim evimde otururken aradı ’Sana gelebilir miyim?’ dedi Kabul ettim Eve geldi Bir zaman sonradan sevgilim Erkan Ergün’ü ayartmaya başlayınca sinirlendim İkisini de evimden kovdum Ancak Neslihan daha sonra bana mesajlar çekmeye, beni gördüğü yerde hakaret ve korkutma etmeye başladı Bir keresinde telefonla ’Erdal Acar benim eski sevgilim Seni ona öldürtürüm’ diyerek korkutma etti İki aç köpek, biri sen, biri Erkan İkiniz de köpek olmaya müsaitsiniz “ diye mesaj çekti Ajanslara hakkımda yalan yanlış iddialarda bulundu, iş almamı engelledi Fizikselmanevi hasar gördüm Savcılık Neslihan Önder hakkında ’Hakaret’deri 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı Mahkeme, tebligat gönderilmesine karşın duruşmaya katılmayan Neslihan Önder hakkında cebren getirme kararı çıkarttı geccecom  

858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt