Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşte kadın aklı (süper)

İşte kadın aklı (süper)
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İşte bayan aklı (süper) Biz kadınlar çok zekiyiz biliyoruzBu gülünç olayla keyfiniz yerine gelsinBuyrun okuyun :D​ Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin şans eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: Fazla ilginç! Sen erkeksin ben de kadın Arabalarımız mahvoldu lakin ikimize de hiçbir şey olmadı Bu olur ya de tanışıp, arkadaş olup, hayatımızın ardına kadar refah içinde birlikte yaşamamız için bir işarettirder Harikulade heyecanlanan adam: Evet, galiba haklısındiye yanıt verir şaşkınlıkla Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam Bu belirlenmiş bir dikkat çekici Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyızdiye devamlı bayan, şarap şişesini adama uzatır Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir Bayan anında şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır Bunun üzerine adam sorar: Sen içmeyecek misin?Bayan yanıt verir: Hayır, ben polisi bekleyeceğim!  

Similar threads

ıste kadın zekası bayan zekası ile ilgili sözler kadınların zekasıyla ilgili sözler Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
işte kadınnnnn )))))))‏ İşte Bayan Zekası Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur ama kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve bayan adama bakıp: 'Çok garip! Sen erkeksin ben de bayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: ' Çok garip! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu fakat ikimizde hiçbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve bayan adama bakıp: Çok ilginç! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu lakin ikimize de hiçbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken carpışırlar İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hic yara almadan kurtulur Arabalarından surunerek cıkarlar ve kadın adama bakıp: Cok ilginc! Sen erkeksin ben de kadın Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hicbir şey olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt