Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

işte kadınnnnn :))))))))‏

işte kadınnnnn :))))))))‏
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
işte kadınnnnn )))))))‏ İşte Bayan Zekası Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur ama kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve bayan adama bakıp: 'Çok garip! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu lakin ikimize de hiçbir şey olmadı Bu şayet de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar kolaylık içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir' der Müthiş heyecanlanan adam: 'Evet, galiba haklısın' diye yanıt verir şaşkınlıkla 'Bak, arabam hurdaya döndü lakin bir şişe şarap sapasağlam Bu belirlenmiş bir sinyâl Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız' diye devamlı kadın, şarap şişesini adama uzatır Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir Kadın anında şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır Bunun üstüne adam sorar: 'Sen içmeyecek misin?' Bayan yanıt verir: 'Hayır, ben polisi bekleyeceğim!'istekadinnnnn5c5652563122cpngalt :haha: Haha :haha:istekadinnnnn5c5652563122cpngalt :haha: Haha :haha:  

Similar threads

İşte bayan aklı (süper) Biz kadınlar çok zekiyiz biliyoruzBu gülünç olayla keyfiniz yerine gelsinBuyrun okuyun :D​ Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin şans eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
ıste kadın zekası bayan zekası ile ilgili sözler kadınların zekasıyla ilgili sözler Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: ' Çok garip! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu fakat ikimizde hiçbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve bayan adama bakıp: Çok ilginç! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu lakin ikimize de hiçbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kadınlardan Korkulur Bir kadınla bir adam ayri ayri arabalarinda giderlerken Çarpisirlar ikisinin de arabasi mahvolur lakin baht eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarindan sürünerek çikarlar ve kadin adama bakip: Fazla ilginç! Sen erkeksin ben de kadınArabalarimiz mahvoldu lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,474Konular
981,227Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt