İşte Kanserin Yeni Düşmanı: Buğday Şırası Kansere Karşısında Buğday Şırası Buğday Şırasının Faydaları Senelerdir bu kanser denilen illete tedavi bulunmuş değil Milyonlarca insan kanser yüzünden hayatını yitirdi ve yitirmeye de devam ediyorPeki kanserden nasıl korunabilirizVe neler yapmalıyızPeki ya kanserli bir birey neler yapmalı neler tüketmeli bu hastalığı nasıl yenmeliİşte buğday şırası denilen doğadan gelen bir kurtarıcı sayesinde kanser tarihe karışabilirBakalım bu buğday şırası neymiş 1548765371 1548765371 istekanserinyenidusmanibugdaysirasi5c5048bfebf9distekanserinyenidusmanibugdaysirasi5c5048bfebf9d istekanserinyenidusmanibugdaysirasi5c5048bfebf9d Facebook’ta yapılan bir paylaşım ilgimi çekti ve paylaşmak istedim Epeyce kayda değer bir konu: KANSER… Hiç bir değişim yapmadan aktarıyorum… “Çocukluğumun yılları hatırladığım bildiğim kadarıyla 1952 yılları ve evveline rastlar O yıllarda Annem bugday tanelerini,lokum kutularına yada sahan denen tepsilere pamuk içine eker ,çıkan yem yeşil ekini, 10 veya 15 cm ken keser onu ezer unla karışımına şekerde katar pişirirdi Namına UHUT denirdiBütün hastalıklara ilaçtır diye bizlere yedirilirdi Sene 2011 bu gün benzer buğday filizleri kansere hap olarak gündemde Bilime inanan biri olarak doğruluyorum Derman olsun diyorum VKARACA Arkadaşlar Yeniköy Mimarlar Sitesinde komşum ve meslekdaşıma 30 sene evvel doktorlar 6 ay ömrü kaldığını söylediler Ailesini bu sonuca alıştırdı; evin tüm ihtiyaçlarını gördü, tedarik etti; kendini ölüme hazırladı Buğday çimlenmesinin hastalığa iyi geldiğini bir yerde aydınlatılmış Evin bir odasına toprak döşedi; orada buğday yetiştirdi; buğday çimini mikserde öğüterek her gün ve sürekli içti 30 yıldır yaşıyor Artık çime de gereksinimi kalmadı Sağlıklı günler dileğiyle… Yılmaz Ergüvenç Kuşkusuz zararı değil, sınırlı yararı olabileceği, takviye amaçlı kullanılmalarında sakınca olmadığı kanaati bildirildi Saygılarımla arz ederim DrVehbi Alpman Buğday çimi ekiniz ve yiyiniz, Buğday şırası yapınız ve içiniz Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya’da içtikleri Buğday şırası geliyor Herzamanki çare yöntemlerini reddeden tüm doktorların karşılıklı iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi Pakistan’daki Hunzakut Prensliği’nde kanserden ölüm yok Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar Türkiye’de acı badem ve kayısı tüketilen bölgelerde kanser vakalarının azlığı uyarı çekiyor Ödemiş’le Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş Bozdağ’ın eteklerinde cennet gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi kazandıktan daha sonra mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap yazar Doktor İlhami Güneral ile sohbetimiz sürüyor id Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir Bağışıklık sistemini desteklemek çok da kuvvet bir şey değildir Buğday muhteşem bir kanser ilacıdır Buğday şırası kanseri önler ve bu kayda değer bir bitkisel tedavi aracıdır Buğday çimi, bol klorofil maddesi açık havada 100 dek vitamin, mineral ve gıda maddesi içerir Taze olarak kullanılan Buğday çiminde, benzer ağırlıktaki portakaldan 60 defa daha pozitif C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat artı demir bulunmaktadır Buğdayın bir diğer özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir Değişken oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en enerjik anti kanseri olan ‘laetril’ içermektedir Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır (Japon Bilim Adamı Nagivara) Japon Bilim Adamı Nagivara, taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz ülkü getiren enzimler ve amino asitler bulmuştur – Buğday çimini evde üretebilir miyiz? – Evde de üretilebilir, minik bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu gibi yenebilir, evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası üretmeleri… – Buğday şırasını herkes üretebilir mi? – Evet cümbür cemaat üretebilir – İsterseniz tarif edeyim Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur Üstüne 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ek edilir Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir Bu birincil su kullanılmaz, dökülür Kavanoza yeniden 3 bardak su ek edilir 24 saat bekletildikten daha sonra oluşan benzeri gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 defa, yazın ise günde 3 kere şıra alınır Buğday şırasının lezzeti bazılarına gelebilir O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, leziz bir meşrubat ortaya çıkar – az önce sözünü ettiğimiz ‘laetril’ buğday çiminden diğer nelerde bulunur? Çünkü anlaşılıyor oysa, ‘laetril’ kanserin tedavisinde en etkili maddelerden biri… Elmanın çekirdeğini de yiyin! – Evet, Türkiye’de en basit laetril’e ulaşabileceğimiz yer acı badem ve kayısı çekirdeğidir Ayrıca laetril elma çekirdeğinde de vardır Elmanın çekirdeği yenilirse çok da iyi olur Amerika’daki hap sanayinin maşaları bu ‘laetril’ adlı ilacı yasaklatmayı başarmışlardır ama Meksika’da satılan ‘laetril’ bu ülkeden alınıp kaçak olarak ABD’ye sokulmaktadır Laetril, vitamin ve minerallerle verildiğinde fazla daha iyi sonuçlar alınmaktadır ‘Kanserin Ölümü’ adlı kitabında Manner, laetril ile yüzde 90 başarı kazandığını söylemişti – Acı badem ve kayısı çekirdeği de laetril içeriyor böylece mi? – Evet böylece Türkiye’de acı badem ve kayısı çekirdeğinin sıkça tüketildiği yerlerde devlete ait bir istatistik değil lakin kanser vakalarının eksik olduğuna inanılıyor Resmi istatistik yapılan bir ülke var… Pakistan’a komşu ufak bir prenslik olan Hunzakut’ta şimdiye kadar hiç kanser olayına rastlanmadı Hanzakut’un özelliği esas besinleri kayısı ve kayısı çekirdeği… Dünyada bugün kullanılmakta olan kemoterapi ve radyoterapi bağışıklık sistemini bozduğunu bahis ediyorsunuz alternatif tedavilerin bir sıralamasını yapsak en öne hangisini koyarsınız? – Önceliği bağışıklık sistemini güçlendiren tedavilere veririm, sonra biyolojik tedaviler ve nebati tedaviler gelir Bağışıklık sistemi konusunda Alman doktor Issel’in tüm vücut tedavisi bugün bu ülkedeki 6070 klinikte başarı ile uygulanmaktadır Başarılı bir yöntem: Bütün karoser tedavisi – Bütün vücut tedavisi nedir? – Joseph Issel de bizim gibi kanseri lokal bir hastalık olarak yok, bütün vücudu ilgilendiren sistemik bir hastalık olarak ele alıyordu Ona göre vücutta durmadan kanser hücreleri ürüyor fakat sağlıklı bir bağışıklık sistemi bu hücreleri hemen tahrip ediyordu Issel’in bir öteki tedavi yöntemide, ayda bir elde etmek üzere, özel olarak muamele görmüş bir kolibasil aşısı olan Pyrifer ile alev şoku tedavisi idi Bu yöntemle hastadan bir arz kan alınıyor, bunu ozon oksijen birleşim ile karıştırarak bitmiş hastanın damarından enjekte ediyordu Binlerce kanser hastası bu yöntemle iyileşmişti Eski Sovyetler’de, şimdiki Rusya’da bu usul halen kullanılıyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.