Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Kaybedenler...!!! ( ForumTR İslam Timi )

İşte Kaybedenler...!!! ( ForumTR İslam Timi )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şu Kaybettiklerimize Bir Bakın
Bu Kimin Suçu
Bizim mi,
Ailemizin mi,
Akrabalarımızın mı,
Arkadaşlarımızın mı,
Devletimizin mi,
Yoksa Müslümanlığı Kötüleyenlerin mi ?
Yazıklar Olsun!!!
O Kadar Çokki Hıristiyan Olmak İsteyen Verdiğim Kaynakta Girerseniz Göreceksiniz Parayla Bile Hıristiyan Olmak İsteyen Var Yaklaşık 15 20 Sayfa Hıristiyan Olmak İsteyenlerin Açtıkları Konularla DoluBunlar Sadece Bir Kaçı

Kaynak
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Üye Adı : ArayanAdam

Kimliğime İslamyazıldığı için otomatikman müslüman olarak doğdum, öyle olduğum benim adıma başkası tarafından karar verildi

Şimdi ise İsa'yı izlemeyi istiyorum ve hristiyan olarak yaşamak istiyorum Araştırdım, araştırıyorum, İncil'i okudum ve okuyorum Ancak bana yol gösterebilecek kişiler olduğunu umuyorum Beş dakikanızı ayırıp bana özel mesaj atabilir misiniz? Forumda alelade yazışmayı istemiyorum

Üye Adı : Sirotka

Merhabalar,

Ben de kardeşim gibi İsa Mesih'in yolunda yürümek istiyorum İstanbul Kadıköy'de yaşıyorum Zİyaret edip görüşebileceğim, bilgi alabileceğim kişiler, kurumlar ya da kiliseler önerirseniz çok memnun olurum

Üye Adı : ssyanmaz

SLM BENDE KARDESLERIM GIBI HZ ISA VE TANRININ YOLUNDA YURUMEK ISTIYORUM VE BANA BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM TANRI HEPIMIZI KUTSASIN AMEN MESAJLARINI ZI BEKLIYORUM

Üye Adı : egmn

benda aynı şekilde İsa'nın yolundan yürümek ve hristiyan olmak istiyorum izmirde yaşıyorum bana yardm ederseniz cidden çok mutlu olacağım lütfen yardım edin

Üye Adı : mistik2006

Aslına bakarsanız bende çok ilgilendim hristiyanlık ile budizmide araştırdım fikirlerime
felsefeme hristiyanlık daha yakın bende bazı konularda konuşabileceğim hıristiyanlar arıyorum malum etrafımda yok bana yardımcı olabilecek birileri varmı

Üye Adı : zedomer

yaşım 47 bende hristiyan olmak istiyorum ankarada yaşıyorum kutsal kitabı hem okuyorum hemde dinliyorum içimi ferahlatan olayları burada görüyorum ankara da yaşayan bana yardımcı olabilecek kardşlerimi arıyorum

Üye Adı : umut12

arayan adlı rumuzu taşıyan arkadaşıma katılıyorum sanki benim hislerime tercüman oldu bende müslüman bir ailenin çocuğuyum bana dinimi 9 yaşından çok sonra yavaş yavaş anlatmaya başladılar ama ben hiç bir zaman Muhammed ismine sempati duymamıştım İsa ismi bana o kadar sıcak geliyorduki onun o uzun saçları bile düşünce iman acımı hafifletiyordu bende bu arkadaşıma katılıyorum Rabbi sevenler lütfen bize hristiyanlıkla ilgisi olan herşeyi iletsinler ben aynı inancı paylaştığım kişilerle tanışmak acılarımı dindirmek istiyorum

Üye Adı : mutem36

merhaba kardeşlerim
ben tekirdağ çerkezköyden murat aslen sivaslıyımyaklaşık 4sene önce şükürler olsunki rabbiminde beni seçmesiyle hıristiyan oldumsizlere öncesini anlatmayacağım ama şunu kesinlikle söyleyebilirim hayatınız tamamen değişecek ve gerçeği göreceksiniz belki şu an sizlere anlatmak istediklerimi tam ve net anlatamıyorum ki bunu yaşamak lazım fakat bunu içtenlikle istemek lazım işte o zaman hırıistiyan olmanın seçilmiş olmanın farklılığını yaşayacaksınızsizlere hayatımdan öncesi ve sonrasını anlatmak isterdim ama ne zaman yeter nede anlamanız mümkün olursizlere şsadece gerçeğe yakın olduğunuzu söylemek için bu mesajı yazıyorum ve rab sizleri kutsasın diyorumsizleri aramızda görmekten mutlu oldum
rab sizinle olsun
esen kalın

Üye Adı : Fatih24

bende hristiyanlığı araştırıyorum yaklaşık 2 yıldır bakalım

Üye Adı : ziel07

Merhabalar, bende hristiyanlığa sempati duyuyorumAilem müslüman olduğu için bende müslüman olarak hayata geldimCuma namazına gidiyorum ama bazen ayaklarım geri geri gidiyorVe içimden o dua ları ezberlemek filan gelmiyorHristiyan olmak için ne yapabilirimSizlerden yardımınızı diliyorum

Üye Adı : murat75

çok istiyorum kiliseyi görmek çok yakınlık duyuyorum ama hiç gitmedim hiçde ögrenip araştırmadım ama yakınım ve gelip görecem

Üye Adı : MAİDE AYSAN

MERHABA BENİM DE KİMLİĞİMDE İSLAM YAZAN MUTSUZLARDAN BİRİYİM39 YAŞINDAYIM VE KENDİMİ BİLDİM BİLELİ KİLİSELERDE MUTLU OLUYOR VE HUZUR BULUYORUMBU SİTEYİ BULDUĞUMDA MUTLULUKTAN ÇILDIRDIMNELER YAPACAĞIMI BİLMİYORUMNASIL DAVRANACAĞIMI ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUMBOYNUMDAKİ MERYEM ANA NIN BENİ KORUDUĞUNA İNANIYORUMLÜTFEN BANA YARDIM EDİNSEVGİLERLE

Üye Adı : sedakolak

sizin gibi aynı duyguları taşıyoruzAncak ben ne yapacağımı bilmiyorum bizleri bu konuda aydınlatırsanız yol gösterirmisiniz
hangi kilise kitap yeni başlayanlar için bir klavuz istiyoruz
ben incil siparişi verdimBuradaki forumdaki yazılarıda takip ediyorumSıfırdan başlayacağız ama kapsamlı ve doğrusunu öğrenmek istiyoruz
yardım edinnnnnnnnnn:liturgy: reach

Üye Adı : angellady

bende daha dün akşam yeni hristiyan oldum hergece bizi yaratan İSA MESİHE dua ediyorumama bunu ailem ve arkadaşlarım bilmioo zaten öğrenirlerse benim için felaket olurr ben incil alıp okumak istiyorum çokk ama nerde bulucağımı hiç bilmiyorum

Üye Adı : Ayhandemirel

5 yıldır araştırdım Son 1 yılda tamamen bazı şeyleri öğrenmeye çalıştım Ama bu okumakla fazla birşeyler öğrenilmiyor Ankara Kurtuluş kilisesine birkaç kez gittim Beni çok etkiledi Ama herzaman gitmek olmuyor Pazar günleri işlerimin yoğun olması nedeni ile gidemiyorumAnkara Sincan veya Etimesğu veya Eryamanda yüz yüze konuşacağım benden daha tecrübeli kimselerle konuşmak ilerletmek istiyorum Bu konuda bana

Üye Adı :Era

Yıllardır birşeyi arıyordum neyi aradığımı bilmedenYada neye inanacağımı bilmeden sanırım doğru yoldayım ama yolun başında bana yardım etmek isteyen arkadaşlarım bana ulaşırlarsa mutlu olurum saygılarımla

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt