İşte Mona Lisa 'nın Torunları monolisa, resimleri, torunları, resimleri, hakkında bilgiyi buradan bulabilirsiniz Mona Lisa’nın hoş torunları meleklerim Nasılda benziyorlar yok mi? İtalya Toscana düklüğünün iki prensesi Irina ve Natalia Strozzi Mona Lisa’ya modellik yapan Lisa Gherardini’ninn 15 kuşaktan torunları Kendilerine “Modern Mona Lisa’larız biz diyorlar 1549353766 1549353766 istemonalisanintorunlari5c59432b7684cistemonalisanintorunlari5c59432b7684cistemonalisanintorunlari5c59432b7684c Irina ve Natalia Strozzi, benzer pozu verdikleri Mona Lisa’ya benzerlikleriyle dikkat çekiyorlar Dünyanın en fazla tartışılan ve konuşulan tablolarından Mona Lisa’ya modellik yapan Lisa Gherardini del Giocondo’nun torunları Fransız Paris Match dergisine konuştu İtalya Toscana düklüğünün iki prensesi Irina ve Natalia Strozzi kardeşler, Lisa Gherardini’nin 15 kuşaktan torunları İtalyan soy bilimci Domenico Savini geçtiğimiz yıllarda Mona Lisa’nın reel kimliğini tespit ederek Strozzi ailesine ulaşmıştı İki güzel kız kardeş şimdi Gherardini’nin mirasını gururla taşıyor 15 nesil onları ayırsa da iki kardeşin de Mona Lisa’ya benzerliği açıkça görülüyor Natalia (34) “Onun gözlerini almışım lakin gülüşüne sahip değilim Irina ve ben çağdaş Mona Lisa’larız Ailemiz takriben 1000 yıldır Toscana’da diyor Profesyonel bir dansçı olan Natalia, “5 yaşımdan bu yandan dansla yaşıyorum Ünlü dansçı Rudolf Nureyev aile dostumuzdu Bana fazla şey öğretti diye ekliyor Keza 5 dil konuşan Natalia’nın kardeşi Irina (29) da onun gibi başarılarıyla göz dolduruyor Bütün 7 dil konuşan Irina keza ekonomide bilirkişi ayrıca de profesyonel bir piyanistArkeologlar moral bozuyor Lisa Gherardini’nin gerçekten Mona Lisa’daki kadın olup olmadığını kavramak için mezarını inceleyen arkeologlar ise kız kardeşlerin moralini bozuyor Prensesler, “Onu bakımlı bırakın Huzur içerisinde uyusun diyor Dünyaca ünlü tabloyu Francesco del Giocondo adlı tüccarın, genç eşi Lisa için Leonardo da Vinci’ye yaptırdığı düşünülüyor Gherardini 1542 yılında yaşamını yitirmişti