Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşte Mustafa Sandal Organik Şarkı Sözleri burada

İşte Mustafa Sandal Organik Şarkı Sözleri burada
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İşte Mustafa Sandal Organik Şarkı Sözleri burada Mustafa Sandal Organik Şarkısının Sözleri Mustafa Filika Organik Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve Mustafa Filika hayranları, bu yazımızda Organik adını verdiği albümünde, albüm adını taşıyan şarkının sözlerini sizlerle paylaşmadan önce, henüz yeniden sizlerin paylaşımına sunduğumuz :wwwbilgilihocamcomyerlzeozelmustafasandalkumsarkisozlerihtml sunmuştuk Acilen ise Mustafa Sandal Organik şarkı sözleri sunuyoruz Melek'ler 1549248002 1549248002 istemustafasandalorganiksarkisozleriburada5c57a606eef0aistemustafasandalorganiksarkisozleriburada5c57a606eef0aistemustafasandalorganiksarkisozleriburada5c57a606eef0a Aşk lazım, aşka dönmek lüzumlu İnan fakat kurtuluşa itiraz eden Yeter artık tükendi bitti sıhhat Sonunda yutacak beni bu dışarı giden Amman amman nasıl günler nafile geçen Ziyan günler amman amman Açık zindan büyük yalan Bak laf verdim Organik aşk arıyorum Bir türlü bulamadım İçime dert oluyor eksik birazcık Kendime gelemiyorum Başa dönemiyorum İçime de doğuyor son bir aşk  

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt